RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
Denne mannen kan bli lagkamerat med David Beckham.

Manchester City har i lengre tid gjort det de kan for å holde Real Madrid unna David Silva. Nå har de tatt et ytterligere steg ved å sette en rekordhøy prislapp på svimlende 80 millioner pund for spanjolen. Det er i samme prisklasse som Cristiano Ronaldo gikk fra Manchester United til Real Madrid i 2009.
(Sunday Mirror)

De lyseblå fra Manchester prøver på sin side å kapre signaturen til Arsenals Robin van Persie, men City må trolig selge Emmanuel Adebayor til Tottenham før de kan legge inn et bud på rundt 20 millioner pund for forrige sesongs toppscorer i Premier League.
(Sunday Mirror)

Påtroppende Tottenham-manager, Andre Villas-Boas, vil bruke den første tiden i klubben på å hente Arsenals Theo Walcott.
(Sunday Express)

LA Galaxy ønsker å hente Frank Lampard (34) fra Chelsea. Klubben håper at stjernespilleren skal bli lokket til USA ved at han blir lagkamerat med David Beckham.
(Mail on Sunday)

Hoffenheims islending, Gylfi Sigurdsson, som var på lån til Swansea forrige sesong, velger trolig å spille for enten Liverpool eller Tottenham. Det er ventet at Sigurdsson vil avgjøre fremtiden sin innen 24 timer.
(Sunday Mirror)

FC Twente-trener Steve McLaren har gått ut og sagt at kun et usannsynlig godt tilbud vil føre til at han selger Luuk De Jong (21) til Newcastle.
(Insidefutbol.com)

Leighton Baines skal ha innrømmet at Everton muligens blir tvunget til å selge ham til Manchester United på grunn av klubbens skraltende økonomi.
(Sunday Mirror)

Crystal Palace sitt unge stortalent, Reise Allassani, er spådd en lys fremtid på fotballbanen. Den fremtiden ønsker både Tottenham, Arsenal, Chelsea og Newcastle å være en del av og de står alle klare med sjekkheftet.
(Sunday Express)

Swansea City har siktet seg inn på den spanske forsvarsspilleren Jose Manuel «Chico» Flores hos italienske Genoa. 25-åringen skal være verdsatt til rundt tre millioner pund.
(South Wales Evening Post)

Vi hopper en liten tur tilbake til the Emirates for å legge til at Arsenal ønsker å få på plass en ny målvakt før neste sesong. Palermos 26 år gamle Emiliano Viviano skal stå høyt på Arsène Wengers ønskeliste.
(Caughtoffside)

Brendan Rodgers vil hente Rangers Steve Davis (27) til Liverpool. Spilleren kan forlate klubben gratis og kan være en god signering for den nyansatte Liverpool-treneren.
(Coughtoffside)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere