RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Topplagene jakter samme engelskmann.

At de engelske topplagene jakter samme spiller, er ikke noe nytt. Nå er det Jack Rodwell det handler om. Manchester City skal være klare til å by store penger for Everton-spilleren, men rapporterne sier at Manchester United og Chelsea også vil ha et ord med i laget (Sunday Mirror).

Uansett hvordan det går med Rodwell, sier Roberto di Matteo at Daniel Sturridge blir i Chelsea. (Talk Sport)

Arsenal har for alvor begynt å forbedre troppen, og nå er det Malagas midtbanespiller Isco som skal være på vei. 20-åringen skal koste rundt 8 millioner pund for London-klubben. (Metro)

Richard Dunn er en stor mann. Nå hevdes det at Stoke vil sørge for enda mer muskler ved å hente 32-åringen fra Aston Villa. Forsvarsspilleren skal koste rundt 3 millioner pund. (Daily Star)

Heller ikke Liverpool vil ligge på latsiden i sommer. Brendan Rodgers skal etter sigende ha veldig lyst på Theo Walcott. 23-åringens fart skal være akkurat det Liverpool mangler på kanten. (Metro). Charlie Adam hadde vel ikke en glimrende fjorårssesong for de røde. Liverpool ser nå for seg at 26-åringen forlater klubben som et ledd i en byttehandel med Fulhams Clint Dempsey. I tillegg til Liverpool skal også Arsenal være interessert i Dempsey. (The Sun)

Det har vært mye rart med Michael Owen i sommer. Etter at han ikke akkurat overbeviste United-fansen er spilleren nå på klubbjakt. Stoke skal ha forsøkt å hente den gamle luringen, men nå sies det at denne avtalen er et stykke unna å fullføres. (Sunday Telegraph)

Svenske Ola Toivonen er for tiden PSV Eindhoven-spiss. Hvis ryktene stemmer, er han ikke det lenge. Newcastle skal nemlig være ute etter 26-åringen, og er villige til å legge åtte millioner pund på bordet for å ordne det.

Neida, vi har ikke glemt Robin Van Persie. Han bor jo i ryktespaltene. Alex Ferguson var ikke på benken under lørdagens oppgjør mellom Manchester United og Hannover. Det skal ikke mer til enn det for at ryktene begynner å gå. Arsenal skal ha gitt Manchester United klar beskjed om at noe under 20 millioner for scoringsmaskinen er uaktuelt. Manchester United skal være såpass ivrige på å sikre seg spissen, at klubben i hvert fall vurderer å legge inn et slikt bud. (The Sun)

Send NLIVE ditt til 2242 for å få varsel når ditt lag scorer. (Eksempelvis NLIVE Liverpool. Tjenesten koster kr 2,- per SMS).

Get Adobe Flash player

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere