RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images

Søndagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Manchester United og Chelsea kjemper om samme midtbanespiller.

Manchester United holder et godt øye med Marouane Fellainis situasjon i Everton, etter at den belgiske midtbanespilleren ble sitert på at han bare vil bruke ett år til på Goodison. Det skriver The Mirror lørdag. Sir Alex Ferguson skal være en stor beundrer av Fellaini og David Moyes vil vurdere å la han gå, men Everton-manageren skal ha advart de interesserte at de må vente til januar.

Chelsea skal også være interessert i midtbanespilleren, og ifølge Mail on Sunday har de tilbudt Everton 30 millioner pund for Fellaini.

Talksport hevder at Liverpools midtbanespiller Jonjo Shelvey innrømmer at klubbens spillere var skuffet over at ingen ble brakt inn for å erstatte Andy Carroll før sommerens overgangsvindu ble stengt.

Spurs' styreformann Daniel Levy klarer ikke å matche overgangssummen på Portos Joao Moutinho24 millioner pund. Manager Andre Villas-Boas hadde vært desperat til å gjenreise en avtale for midtbanespilleren i januar, men kilder hevder Levy vil prøve å få overgangssummen ned. Det skriver The Mirror.

Ifølge Sky Sports skal flere klubber ha et øye med Stockport County-forsvareren Kyle Brownhill. Klubbene som skal være interessert i 17-åringen er Wigan, Blackburn Rovers, Leeds United og Nottingham Forest.

Manchester City har kunngjort at de har reduserte sine tap med 60 millioner pund, sammenlignet med i fjor. Det hevder Goal.com.

PS. Se nyhetsreportasjer fra Premier League til høyre for denne artikkelen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere