RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ian MacNicol / AFP / NTB scanpix

Søndagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Nå åpner denne mannen lommeboka.

* I en meget jevn Premier League-sesong er Chelsea til de grader fortsatt med i toppen, tre poeng bak Liverpool på topp før bortemøtet med Arsenal på mandag. Og manager José Mourinho ryktes å forberede en kjøpefest av de rent sjeldne, i hvert fall dersom vi skal tro Daily Star. Tidligere denne uken ble det kjent at den colombianske midtbanespilleren Fredy Guarin står på Mourinhos ønskeliste, men Inter-spilleren er ikke den eneste:

Guarins lagkamerat Andrea Ranocchia står høyt på lista, men følges visstnok også av Tottenham og Manchester United. Benficas Nemanja Matic er interessant, men en prislapp på 33,5 millioner pund kan bli for mye å svelge. Om Wayne Rooney kan lokkes vekk fra Manchester United, står Mourinho med åpne armer. Ikke nok med det: Monacos spydspiss Falcao, som Mourinho så i aksjon for Colombia sist måned, og Portos Jackson Martinez er også mulige alternativer.

Seks spillere, altså, som ryktes på vei inn portene på Stamford Bridge. Fortsettelse følger, får vi vel bare si.

* Men apropós Wayne Rooney, så er ikke Chelsea de eneste som er interessert i Manchester United-spissen. Også Real Madrid ønsker at 28-åringen lar være å signere ny kontrakt med de røde djevlene, slik at den spanske hovedstadsklubben kan hente Rooney på billigsalg neste sommer, skriver The Sun.

* Og mens vi først er inne på Manchester United, skriver The Mirror at venstrebacken Alexander Buttner er på vei vekk fra Old Trafford, og at både Genoa og Roma er interessert i å hente nederlenderen.

* Man skulle kanskje tro at rykteflommen rundt Luis Suarez skulle ta slutt, nå som uruguayaneren har signert en ny langtidskontrakt med Liverpool. Men nei, da. Ifølge Daily Star kan 26-åringen, som mange mener er verdens beste fotballspiller for øyeblikket, fortsatt havne i Real Madrid eller Barcelona neste sommer, ettersom en klausul i kontrakten visstnok sier at Suarez kan innlede samtaler med de to klubbene dersom de viser sin interesse.

* Arsenal-manager Arsene Wenger har pekt ut Real Madrids sisteskanse Iker Casillas og spissen Alvara Morata som overgangsobjekter når vinduet åpner igjen i januar, skriver Daily Star.

* Nå har riktignok fortsatt ikke Cardiff-eier Vincent Tan sparket manager Malky Mackay, men det er en kjent sak at sistnevnte ikke har stor tillit hos sin kinesiske eier. Ole Gunnar Solskjær er blitt nevnt som en mulig erstatter når den tid kommer, men nå skriver Daily Mail at Sven-Göran Eriksson er favoritten til å overta ansvaret for laget.

* Tottenham ser seg om etter ny manager, og ifølge Daily Mirror står Nederlands landslagssjef Louis van Gaal etter sigende øverst på klubbens ønskeliste som erstatning for nylig sparkede Andre Villas-Boas.

* Helt til sist kommer vi med urovekkende nyheter for alle Manchester United-fans, som antakelig ikke har glemt skuffelsen da forrige overgangsvindu ble stengt - og det eneste klubben hadde fått til var en smått desperat signering av Marouane Fellaini. Vel, goal.com forteller at manager David Moyes ikke er spesielt optimistisk før januarvinduet åpner:

- Vi vil se etter spillere, sier nemlig United-manageren, - men jeg vil ikke si at jeg er veldig sikker på at vi får dem. Fordi en rekke spillere som vi er interessert i vil ikke være tilgjengelige for oss i januar måned.

Lykke til, får man bare si.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere