RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

HODEBRY: Liverpool-manager Jürgen Klopp fikk ikke det resultatet han ønsket seg mot Manchester United. Er det tid for mer pengebruk?
HODEBRY: Liverpool-manager Jürgen Klopp fikk ikke det resultatet han ønsket seg mot Manchester United. Er det tid for mer pengebruk? Foto: Magi Haroun (Shutterstock / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Liverpool kobles til landslagskeeper, mens Manchester United vil bytte med Juventus.

Det er dagen derpå for Liverpool etter et skuffende resultat på Old Trafford. Da skulle en tro engelske ryktemakere gikk helt bananas på vegne av rødtrøyene fra Merseyside, med tanke på spekulasjoner om hva som må til for å bli bedre neste år.

Det tar likevel ikke fullstendig av, men Sunday Mirror har i det minste litt å dele: Liverpool skal være trygge på at de får gjennomført en overgang for England- og Stoke-keeper Jack Butland (24).

Avisa mener overgangsummen blir på solide 40 millioner pund, rundt 433 millioner norske kroner.

Independent mener også å vite at Liverpool kommer til å gå for flere enda dyrere kjøp i framtida, etter å ha lykkes med å bla opp 75 millioner pund for Virgil van Dijk fra Southampton i forrige vindu.

Danny Ings (25) siteres på at han synes det ville vært tåpelig å forlate Liverpool til sommeren. Dette rapporterer Sunday Express.

Les mer: Mener Sørloth ble snytt for scoring mot Chelsea

Lazios midtbanespiller Sergej Milinkovic-Savic (23) skal lørdag ha hintet om at han ønsker seg til Manchester United, hevder Sunday Mirror. Via sosiale medier har serbiske Milinkovic-Savic hyppig kontakt med Nemanja Matic, landsmannen som spiller for de røde djevlene.

Etter seieren over Liverpool delte Matic et bilde av lagets feiring av seieren i garderoben, og der kom Milinkovic-Savic med følgende kommentar: «Great game boys! Only Manchester United». Tolk det som dere vil.

Manchester United planlegger dessuten et framstøt mot Juventus-venstrebacken Alex Sandro (27). Den et år eldre italieneren Matteo Darmian skal forsøkes som lokkemat ønsker å sende motsatt vei, påstår Sunday People.

Real Madrid kan finne på å satse på Hajduk Split-målvakta Karlo Letica (21) dersom de ikke får tak i verken David de Gea (27) fra Manchester United eller Thibaut Courtois (25) fra Chelsea. Marca er kilden til dette.

Chelsea må på sin side kjempe med Paris Saint-Germain dersom de vil ha signaturen til tidligere Barcelona-trener Luis Enrique, skriver Sunday Star.

 VURDERER JOBBTILBUD? Tidligere Barcelona-trener Luis Enrique.

Samme avis mener også å vite at Jesse Lingard (25) kan forberede seg på en forbedret avtale med Manchester United, bare elleve måneder etter at han forlenget med klubben forrige gang.

Huddersfield-manager David Wagner skal overraskende ha dukket opp som et høyaktuelt navn for trenerjobben i Borussia Dortmund.

I Everton mener manager Sam Allardyce at kjøpet av den tyrkiske spissen Cenk Tosun (26) for 27 millioner pund begynner å gi avkastning.

Watford-manager Javi Gracia er mer usikker på om den franske midtbanspilleren Abdoulaye Doucoure (25) blir værende på Vicarage Road. Tottenham, Arsenal, Liverpool og Manchester United skal være interessert, ifølge Watford Observer.

Harry Arter (28) har ikke fått spille de siste seks-sju kampene for Bournemouth. Det skyldes taktiske vurderinger, ifølge manager Eddie Howe. Arter er blitt koblet til en West Ham-overgang i det siste, poengterer Bournemouth Echo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere