RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sneijders siste Inter-mål?

Foto: AP Photo/Scanpix
Sist oppdatert:
Nederlenderen scoret i supercupfinalen, men Milan snudde kampen.

AC MILAN-INTER 2-1:

Tidlig på lørdag sjokkerte den italienske avisen Gazzetta dello Sport ved å hevde at Wesley Sneijder var så godt som klar for Manchester City - ikke Manchester United som har jaktet playmakeren i hele sommer.

Senere hevdet Sky Sports at det ikke var hold i disse ryktene, men det er liten tvil om at Sneijders framtid i Inter er usikker.

Les mer:- Sneijder går til Manchester City

I den italienske supercupfinalen, som ble spilt i Beijing i Kina, viste nederlenderen noe av hvorfor han er så ettertraktet. Sneijder sendte Inter i føringen etter 22 minutter med et flott frispark. 27-åringen sendte ballen i venstre kryss via stolpen, i det som altså kan være hans siste kamp i Inter-trøyen.

1-0-ledelsen holdt seg til pause, og var fortjent ettersom Inter hadde vært det beste laget i førsteomgang.

Sneijders mål skulle imidlertid ikke være nok. Etter 60 minutter utnyttet Zlatan Ibrahimovic et innlegg fra Clarence Seedorf og headet ballen i mål.

Og bare ni minutter senere var kampen snudd. Alexandre Pato, som spilte en god kamp, skjøt i stolpen, og på returen var Kevin-Prince Boateng på plass. Han scoret og sikret dermed seier for tittelforsvareren i Serie A mot erkerivalen.

Årets Serie A-sesong begynner neste helg. Om Wesley Sneijder fortsatt er Inter-spiller når den tid kommer, er fortsatt uvisst.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere