Gå til sidens hovedinnhold

Snipp, snapp, snute for Molik

Hun slo ut Venus Williams i en av kvinnetennisens kanskje beste kamper noensinne. I natt var det over og ut for hjemmefavoritten Alicia Molik.

Nok en gang sto Molik på den ene siden av banen da et av turneringens høydepunkt utspilte seg. Oppgjøret mot verdensener Lindsay Davenport ble en forrykende affære. De vant hvert sitt sett 6-4, men det var først i det siste settet at dramatikken skjøt fart.

Davenport kunne serve hjem kampen på stillingen 5-4, men Molik, som hadde massiv støtte av hjemmepublikummet, kom tilbake. Så fulgte de hverandre til 7-7, før Davenport nok en gang brøt, og hun kunne serve hjem plassen i semifinalen.

Da hun forlot Rod Laver Arena fikk Molik en stående ovasjon av de mange fremmøtte. Kampen varte i over to og en halv time.

- Jeg vet ikke helt hvorfor jeg står her akkurat nå. Jeg føler meg veldig heldig som er videre. Det gikk mye opp og ned. Jeg følte at jeg hadde det i tredje sett, men lot det gå fra meg, og mange ganger får du ikke flere sjanser. Det var en veldig hard kamp. Alicia er en herlig spiller, sa Davenport etter kampen.

Nå venter Nathalie Dechy i semifinalen for Davenport, etter at den franske jenta slo ut Patty Schnyder i tre sett. Det avgjørende settet der ble også dramatisk, og endte 7-5 til slutt.

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene

Kommentarer til denne saken