*Nettavisen* Sport.

Snooker er gørr

TV 2 Spillmagasinet har spilt snooker. Det gjør vi ikke igjen på en stund.

06.12.05 08:58

PSP er en vidunderlig liten greie, og stor var gleden da jeg fikk «World Snooker Challenge» som ett av mine første spill på konsollen. Alt nytt er gøy når man begynner med noe.

Nei, det er ikke det.

«Snooker» er utrolig kjedelig. Det er så kjedelig at det får søndagsgudstjenesten på NRK til å virke som et interaktivt paradis.

Jeg skal ikke være slem. Jeg også liker å spille biljard (selv om «Snooker» er en versjon med litt andre regler) - og det er en morsom adspredelse¿ men på PSP består spillet stort sett av venting.

Du venter på at motstanderen din skal bestemme seg, skyte, at ballene går ned eller ikke og du venter på menyer, grafikk og stort sett alt annet.

Sannsynligvis bruker du opp batterikapasiteten på å vente.

Når det gjelder spillet er det utrolig lite spill i det hele. Du bestemmer hvor du skal slå og ser piler som peker hvor ballen du treffer går og hvor den hvite ballen vil gå. Sitter du lenge nok får du omtrent alltid gode slag.

Nei. Dette var en gigantisk skuffelse. Og gudsjammerlig kjedelig. Vi gir 2 av den enkle grunn av at spillet er gjennomført produsert og har få feil rent teknisk. Ellers hadde vi satt en rett strek.

Å kjøpe dette spillet er muligens det dummeste du gjør i år, hvis du skulle komme til å bruke dine hardt tjente penger på det.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag