*Nettavisen* Sport.

Snorroeggen blir klar

Foto: (Morten Holm (Scanpix))

Gode nyheter for Byåsen. Gøril Snorroeggen regner med å bli klar til søndagens Champions League-oppgjør mot Hypo.

06.01.06 12:54

Gøril Snorroeggen gikk glipp av VM i desember på grunn av en skulderskade, mens en strekk i leggen satte stopper for hennes deltakelse i cupfinalen og onsdagens seriekamp mot Gjerpen.

Trente torsdag
Men Byåsens playmaker regner med å være tilbake på banen i Champions League-oppgjøret mot Hypo Niederösterreich på søndag.

- Jeg regner med det. Jeg var med for fullt på trening i går og det fungerte bra. Jeg skal trene igjen i kveld. Men jeg tror det skal gå bra, sier hun til TV 2 Nettavisen.

Etter et langt avbrekk, gleder hun seg til å komme tilbake på parketten.

- Jeg er litt spent. Jeg vet jo ikke hvordan formen er. Jeg har vært lenge borte nå, sier hun.

Må stoppe Logvin
Nøkkelen til suksess for Byåsen blir å stoppe storscoreren Tanja Logvin. 31-åringen ble toppscorer i VM til tross for at hun bare spilte grunnspillet. 60 mål noterte hun seg for på bare fem kamper i St. Petersburg. Og da Hypo i uken varmet opp til Byåsen-kampen med å slå Dunaferr 31-27, sto hun for 16 av målene.

- Hun er veldig god og aktiv. Hun gjør mye og bruker mye plass. Klarer vi å ta bort henne, så må de andre ta mer ansvar og det er ikke sikkert de klarer, mener målvakt Kjersti Beck.

Optimistisk Beck
Landslagsmålvakten er optmist foran søndagens oppgjør.

- Vi er i bra driv og spiller godt for tiden. Det håper jeg vi kan gjøre på søndag også. Jeg både tror og håper vi kan vinne hjemmekampen mot Hypo, sier hun.

Lørdag er Norges andre representant i Champions League, Larvik, i aksjon i Spania mot Orsan Elda Prestigio.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.