*Nettavisen* Sport.

Snudde med ti mann

Foto: (Foto: Scanpix)

Selv med en mann mindre i store deler av kampen hadde ikke Blackburn problemer med Wigan.

22.03.08 20:30

BLACKBURN - WIGAN 3-1:

På stillingen 1-0 til Blackburn fikk Morten Gamst Pedersen & co. Cherno Sambo utvist og straffe mot seg. Wigans Marlon King var sikker fra straffemerket i det 18. minutt og utlignet til 1-1.

Strengt
- I slike situasjoner forventer du at det blir straffe, og det ble det. Men jeg synes ikke straffen står i stil med forseelsen. De scoret på straffesparket og vi ble en mann mindre, sier Blackburn-manager Mark Hughes til sportinglife.com.

Hjemmelaget dro imidlertid fordel av å være en mann mindre og to scoringer til fra hjemmelaget sikret seier 3-1 på Ewood Park. Wigan fikk for øvrig Wilson Palacios utvist i det 69. minutt, men da var allerede scoringsballet over.

- Jeg synes vi er glimrende, det var en god prestasjon av oss, sier Hughes.

Seieren betyr at Blackburn bare er ett poeng bak Portsmouth på den viktige sjetteplassen i Premier League. Dermed kan det gå mot Uefa-cup for Hughes' gutter.

- Det var virkelig viktig at vi vant i dag. Jeg forklarte det til spillerne før kampen hvor viktig kampen var og fikk en veldig god innsats i retur, gliser den tidligere Manchester United-spilleren.

Hagen-mulighet
Wigan er milevis unna europacup, og etter lørdagens tap er Steve Bruces gutter nummer 14 med 31 poeng. Den er fem poeng ned til nedrykk.

- Alt gikk i mot oss i starten, men vi fikk en livline med straffen. Da den gikk inn forventet jeg at vi skulle kjempe videre. Det gjorde vi ikke, sier en skuffet Bruce.

Bortelagets Eric Edman måtte ut på grunn av det som kan være en alvorlig kneskade. Selv om svensken er venstreback kan dette gi plass til Erik Hagen i Wigan-troppen, kanskje til og med startelleveren.

Morten Gamst Pedersen spilte hele kampen for vertene.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag