RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Snuser på drømmegrensen

Foto: Lise Åserud/SCANPIX
Sist oppdatert:
Christina Vukicevic er verdens tiende raskeste hekkeløper.

Christina Vukicevic har fått opp farten.

Søndag satte hun sin andre norske rekord på tre dager. Etter å ha løpt inn til 8,09 i forsøksheatet på 60 meter hekk under et internasjonalt stevne i tyske Karlsruhe, gikk det enda fortere i finalen.

8,00 sekunder stoppet klokken på for Vukicevic. Det er to hundredeler raskere enn rekorden hun satte fredag, og alt tyder på at det norske hekkehåpet snart krabber under den magiske drømmegrensen og får se 7-tallet.

Tiden gjør henne til den tiende raskeste hekkeløperen i verden i år. Ikke minst bør det nevnes at hun for øyeblikket er nummer tre i Europa, tre uker før innendørs-EM går av stabelen i italienske Torino.

8,00 var imidlertid ikke nok til å ta seieren i løpet. Raskest av alle var, ikke uventet, amerikanske Lolo Jones. Med 7,82 satte hun årsbeste i verden. Priscilla Lopes-Schliep fra Canada ble nummer to på 7,96.

Stavhopper Cathrine Larsåsen var i aksjon i Ukraina søndag, og klarte å svinge seg over 4,16 meter. Det er det beste resultatet hun har oppnådd i en offisiell konkurranse innendørs. Larsåsen har tidligere i vinter hoppet 4,31, men resultatet ble senere underkjent.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere