RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Snuser på Suffo - igjen

Sist oppdatert:
Sammen med Olivier Occean utgjorde Patrick Suffo en fryktet spissduo for Odd Grenland i fjorårets høstsesong. Nå håper Skiensklubben å hente kameruneren på ny.

Overfor Varden bekrefter Odd Grenlands trener Arne Sandstø, at klubben snuser på Suffo.

- Ja, vi er i dialog med agenten til Patrick. Til neste uke skal vi få et overslag om kostnader, sier Sandstø til lokalavisen.

Det er ingen tvil om at Odd Grenland sårt trenger en spiss med nese for mål. I likhet med flere andre tippeligaklubber, har laget fra Grenland slitt med å finne veien til nettmaskene. Kun ett mål har det blitt - og det på straffespark fra forsvarsspilleren Espen Ruud.

Ennå er det for tidlig å stemple nyervervelsen Chris Joyce som en flopp, men Arne Sandstø vil gjerne ha Suffo med igjen.

- Vi vet hva Suffo står for. Det beviste han i fjor. Han er en av flere spillere som står på blokka, siteres Sandstø i Varden.

Suffo laget 4 mål på 11 kamper for Odd Grenland i fjor. Etter sesongen var han på det nærmeste klar for Vålerenga, men overgangen strandet pågrunn av Suffos skadesituasjon.

I år har han spilt for israelske Maccabi Petach Tikva. Det har endt med fire mål på 10 kamper.

En mulig overgang blir det først snakk om når overgangsvinduet åpner til sommeren, men overfor Varden bekrefter Suffos agent at spilleren selv er interessert.

- Det er jo avhengig av tilbudet Patrick får. Men jeg snakket med han torsdag formiddag, og han ville gjerne høre hva Odd hadde å si. Han likte seg i klubben og i Norge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere