Både Manchester United og franske Paris Saint Germain har i lengre tid vært på jakt etter Lens-talentet Raphael Varane.

18-åringen har spesielt blitt linket til Old Trafford-klubben og de fleste hadde regnet med at stopperen ville ende opp i Manchester.

Torsdag melder imidlertid Lens at forsvarsspilleren er klar for spanske Real Madrid, ifølge Sky Sports.

- Varane er et fenomen på fotballbanen og skal spille under José Mourinho i Real Madrid, bekrefter Lens-sjef Gervais Martel.

Den tidligere franske stjernespilleren Zinedine Zidane skal ha vært svært sentral i å få i stand overgangen for den 18 år gamle stopperen.

Zidane fungerer som en spesialrådgiver for Real-president Florentino Perez og skal ha anbefalt den mektige klubblederen å anskaffe Varane.

- Real har vært etter ham i flere måneder og i forrige uke reiste han til Madrid og fikk en omvisning av Zidane og Mourinho. Ingen 18-åring kan si nei til dette, sier Martel.

Lens-sjefen ønsker ikke å avsløre kjøpesummen, men hevder at den franske klubben ikke bare tenkte på penger da de ble enige med Real Madrid.

- Vi kunne fått mer penger for ham av en engelsk klubb, men vi tenker også på spillerens karriere. Real Madrid spiller i mange turneringer og han vil helt sikkert få sjansen der.

Manchester United signerte tidligere i sommer stoppertalentet Phil Jones fra Blackburn og slik sett er vel ikke denne nyheten noen krise for Sir Alex Ferguson.

HTML EMBED