Snyter storfavoritten for konfekten?

Foto: hesteguiden.com

Vi tar noen frekke valg i en spennende V65-rebus, og spiller en banker imot dagens største favoritt.

15.04.09 10:15

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Klikk her for å se våre DD-forslag.

Nettavisen er ikke redd for å gå i mot strømmen, og når 5 Cromwell ser ut til å bli krysset av på kun hver fjerde kupong er vi ikke i tvil om hva som er dagens beste spill. Credit Winner-sønnen har banket storfavoritten 8 Megaman Neo flere ganger før, og når vi tror at 7-åringen fort kan sitte i føringen ut på den første langsiden kan så skje igjen.

Midtfjeld-traveren galopperte seg bort i sin årsdebut, men det vektlegger vi mindre. Vår banker for dagen er normalt dønn travsikker, og den store favoritten skal være svært god for å kunne ta ned vårt valg i løpet som trolig er kraftig forbedret med et løp innenfor vesten fra en utvendig posisjon.

I går serverte vi Trons Lomenog Gigant Nicosom to klinke vinnere!

To hester gjør opp?
I et ellers vidåpent stallmannsløp i den andre avdelingen satser vi på å skjære igjennom på to hester. 5 Dæmro Gutten var veldig positiv til tredje på fine 29.4 i et relativt tøft V75-løp i den siste starten, og uansett posisjon underveis bør det dreie seg om en solid vinnersjanse for Eng Svarten-sønnen som trolig blir bedre for hver start.

Hesten å slå fra tet er 1 Fronskrema, og 6-årshoppa som er på vei mot full form er en selvskreven gardering. Innsatsen til femte på 28.8 i den siste starten etter et tøft opplegg var fullt godkjent mot klart bedre hester enn dagens konkurrenter, og Krembest-datteren er kun markert på hver fjerde kupong.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her

Åpent
De klart mest åpne løpene for dagen ser ut til å være i hhv V65-3 og V65-4, og bred gardering er å anbefale. I den tredje avdelingen likte vi svært godt 6 Hitch Hiker i sin årsdebut hvor en enkel seier på fine 17.4 full vei ble bokført etter en solid avslutning på løpet, og den kapable Super Arnie-sønnen er trolig ytterligere skjerpet til dagens dyst.

Absolutt toppform holder 12 Høiby Knoll i den fjerde avdelingen, men nok en gang har Kos Knekten-sønnen vært uheldig i sportrekningen. Med litt tempo på løpet og dersom det løser seg med fine rygger underveis er uansett 8-åringen, som leverte en strålende siste 700 til sølv på sterke 26.6 i den siste starten seiersaktuell.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her

Dansk dynamitt og Malmin løsningen?
Vi har sett mange flotte hester fra Danmark den senere tiden, men det spørs om vi har skuet en hest med så lavt grunnlag med så fine meritter som 6 Michell Hastrup i V65-innledningen har, og med feilfri avgang snakker vi trolig om vinneren av løpet. Earthquake-datteren sprintet flotte 14.4 fra utvendig posisjon i den nest siste starten, og dagens distanse har Jensen-traveren tidligere vist at hun takler til fulle.

I den femte avdelingen er 9 Classic Tile en bankerkandidat sammen med stødig makker Kristian Malmin . Enjoy Lavec-sønnen er en seiersmaskin av de helt sjeldne, og triumfen i årsdebuten på flotte 16.4 ble av det enkle slaget. 5-åringen står i en litt sjanseartet rygg, men vi tror Anderssen-traveren som trolig er kraftig forbedret med et løp i kroppen er såpass mye bedre enn dagens konkurrenter at han kan runde de fra køplass.

Tipsene sitter!
Etter å ha satt to strålende Dagens Dobbel-forslag på Klosterkogen fredag og Leangen mandag serverte vi Trons Lomen som dagens sikreste vinner på Forus i går, og Lome Elden-sønnen innridde som en overlegen vinner i en V5-rebus vi hadde glimrende vurderinger til. I tillegg var Gigant Nico vår klare DD-banker for dagen, og den lovende 4-åringen til Rune Wiig tok seg enkelt av seg sitt løp.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 90. 420 og 1206 kroner.

Det største forslaget er et abc-system som vi har fylt ut på fire kuponger, og de kan du kjøpe her.

I tillegg har vi satt opp to Dagens Dobbel-forslag på hhv 100 og 300 kroner.

Kjøp en bong her og se V65-løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.30-20.00!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.