Gå til sidens hovedinnhold

- Snytt for klar straffe

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Charlie Miller kunne ikke forstå hvorfor dommer Per Ivar Staberg ikke ga Brann straffespark etter 22 minutter, på stillingen 0-0. - Vi ble snytt for en klar straffe, ingen tvil, sa skotten.

VÅLERENGA – BRANN 2-1: Miller ble sparket ned av Vålerengas Thomas Holm like innenfor 16-meteren, men Staberg vinket spillet videre. Da var det målløst på Ullevaal og Brann hadde nettopp brent en stor målsjanse da keeper Arason så vidt fikk tåa på nikken fra Erlend Hanstveit.

- Jeg spilte ballen forbi Vålerenga-spilleren og så taklet han meg i ankelen. Klar straffe. Jeg spurte dommeren like etterpå hvorfor han ikke blåste, og han sa bare ”no penalty”, sa Miller til TV 2 Nettavisen etter kampen.

Miller var banens store spiller i 2. omgang og scoret et forrykende mål på hel volley etter 61 minutter.

- Påvirket resultatet
Brann-trener Mons Ivar Mjelde var lite fornøyd med dømmingen og støttet seg på TV 2s fotballekspert Svein Mathisen.

- Jeg satt for langt unna til å se situasjonen tydelig, men Svein Mathisen sa at det var klar straffe. Og hvis dommeren mener Charlie filmer, så må han gi gult kort og ikke være feig, sa Mjelde til TV 2 Nettavisen.

- På den måten påvirket dommeren utfallet av kampen, og det er uheldig.

Mjelde var ellers strålende fornøyd med Branns spill etter pause, da laget produserte flere store sjanser og trykket VIF bakover.

- Det er små marginer, og marginene er ikke på vår side om dagen, sa han.

Mange sjanser
I en forrykende kvartfinalekamp på Ullevaal skapte begge lag flere store sjanser, og underholdningsverdien var stor. Vålerenga traff stolpen to ganger helt på tampen, ved Steffen Iversen og André Muri, mens Brann stort sett ble stoppet av en god VIF-keeper. Totalt telte TV 2 Nettavisen 7-6 i sjanser til Brann.

- Vi hadde en kanonsjanse før 0-1 og enda en stor sjanse før 0-2, pluss vi skulle hatt straffe på 0-0, så du kan trygt si at vi var uheldige. Men skryt til spillere som stå på og jobbet knallhardt, sa Mjelde.

Martin Andresen spilte hele kampen for Brann, for første gang på mange uker, og hadde skyld i det første baklengsmålet. Landslagskapteinen mistet ballen på egen halvdel, før VIF rullet opp på kanten og slo inn til Hulsker som scoret.

TV 2 Nettavisen fikk ikke tak i dommer Staberg etter kampen.

Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua

Kommentarer til denne saken