*Nettavisen* Sport.

Snytt for seieren

Foto: Getty Images / All Over Press

Juventus i harnisk etter poengtap.

27.01.13 09:54

JUVENTUS - GENOA 1-1:

Juventus hadde lørdag kveld alle tiders mulighet til å gjøre luken ned til Napoli på andreplass enda større.

For når Genoa kommer på besøk til Torino, da skal det bli tre poeng. Genoa har ikke imponert hittil i sesongen og er under nedrykksstreken.

Ballinnhav, men ikke sjanser
Selv om Juventus dominerte banespillet, skapte ikke laget i de stripede draktene så mange sjanser. Ordentlig farlig ble det ikke før Fabio Quagliarella scoret i det 54. minutt, etter fint forarbeid av Mirko Vucinic og Stephan Lichtsteiner.

Denne ledelsen utlignet Genoas Marco Borriello ti minutter senere etter at han ble byttet inn.

På overtid ble det antydninger til kaos dan svenske Genoa-spilleren Andreas Granqvist handset innenfor egen 16-meter, men som så ofte før ledet ikke sinnet til noe annet en mer sinne.

Ny spiss
Tidligere i kveld ble det klart at Nicolas Anelka blir Juventus' nye spiss.

LES HELE SAKEN HER

Det kan komme godt med, for Juventus mangler en ordentlig toppscorer. I hvert fall inntil Fernando Llorente kommer 1. juli.

Juventus har nå et forsprang på seks poeng ned til Napoli med en kamp mer spilt. Lazio har samme poengsum som Napoli, men med en kamp mer spilt.

Genoa er fortsatt på 18-plass, som betyr nedrykk. Det er to poeng opp til Cagliari og Pescara som begge har én kamp mindre spilt.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag