RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Södergren måtte bytte inngrep

Foto: Giuseppe Cacace (AFP/Scanpix)
Den svenske skistjernen Anders Södergren måtte gjennom et annet inngrep en det som var planlagt.

Södergren slet med ryggproblemer i avslutningen av årets sesong og skulle før helga opereres for skiveprolaps i Stockholm. Inngrepet gikk imidlertid ikke slik legene hadde regnet med.

- Det ble et annet inngrep enn det som var planlagt, men med litt flaks blir resultatet enda bedre enn planlagt, sier Södergren til Expressen.

Fastgrodd nerve
Da legene startet det planlagte inngrepet i 31-åringens rygg sist torsdag, oppsto det ekstra utfordringer.

- Da de åpnet opp ryggraden viste det seg at nerven hadde grodd fast i skiva. Dermed måtte legene løsne nerven på en annen måte. Det lettet på trykket som har skapt problemer for meg, sier Södergren.

Tirsdag skrives han ut fra sykehuset og alt tyder på at inngrepet var vellykket. I så fall kan Södergren være i trening om en måned.

Bonus
- Her ligger det dessuten en bonus. Hadde jeg gjort det opprinnelige inngrepet, hadde jeg ikke kunnet sitte på 3-4 uker. Nå kan jeg gjøre det umiddelbart, sier langrennsveteranen.

Han finner også god trøst i at operasjonen tross alt kommer på et gunstig tidspunkt med tanke på treningen foran neste sesongs OL i Vancouver. Der satser han alt på å være i toppslag. Og én ting er sikkert: Da vil ulykkesfuglen ha alle skifrelste svensker i ryggen!

(ANB)

Sjekk siste vintersportsnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere