Torsdag ble det klart at Follo ikke får klubblisens for neste års fotballsesong, og at Akershus-laget dermed automatisk flyttes ned til 2. divisjon - uansett hvordan søndagens siste serierunde utarter seg.

Les også: Follo får ikke lisens

Men ifølge NRK skal ikke dette ha kommet overraskende på klubbens ledelse.

Statskanalen skriver nemlig at klubben aldri søkte om lisens innen 15. september, som er fristen for lisenssøknaden. Den informasjonen fikk imidlertid hverken spillere eller sponsorer vite om.

- Det vil jeg ikke kommentere, sier styreleder i Follo, Frank Celius, til NRK på spørsmål om klubben leverte en søknad om lisens i det hele tatt.

- Det er vel ulike meninger om det, men jeg vil ikke kommentere det, legger han til.

Det betyr i så fall at klubben var fullt klar over at nedrykket da Follo slo Rosenborg i semifinalen i cupen 22. september. Det betyr også at Follo ikke har muligheten til å anke avgjørelsen om å bli sendt ned til 2. divisjon, ettersom det ikke foreligger noen søknad.

- Det vet jeg ingen ting om. Selv om jeg jobber i klubben så har jeg ikke deltatt i den prosessen, og kan derfor ikke kommentere det, sier lagkaptein Christian Pettersen til NRK.

Follo møter Strømsgodset til cupfinale på Ullevaal Stadion søndag 14. november.

Om Follo sjokkere drammenserne og vinne finalen, går Europa League-plassen til laget på fjerdeplass i Tippeligaen. Den plassen kjemper Aalesund, Odd Grenland og Haugesund om i siste serierunde.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!HTML EMBED