Gå til sidens hovedinnhold

Solér blir manager i Start

Erik Solér sier fra seg agentlisensen sin for å bli manager i Start. Konkurranse-instinktet til Solér nekter ham å gi opp før Start er en av toppklubbene i Norge.

Nå vil han bli den første manageren i norsk fotball. Torsdag ringte han fotballforbundet og sa fra seg agentlisensen. Forklaringen er som følger:

- Jeg har lagt ned mye tid og ressurser i Start. Klubben betyr vanvittig mye for meg. Jeg hater å ikke få ting til. Jeg er født konkurranse-menneske. Derfor gir jeg meg ikke i Start før klubben er et topplag, sier Solér til Fædrelandsvennen.

Han vet ennå ikke hva slags stillingsinstruks han skal jobbe etter. Men forteller at han ser for seg at han får ansvaret for oppfølging og utvikling av trenerapparatet rundt A-laget, og at hovedtrener Bård Wiggen rapporterer til ham.

- Kombinasjonen av å ha jobbet med gode spillere, spilt toppfotball selv, tatt C-trenerkurs, utdannet bedriftsledere og selv være utdannet psykolog, gjør at jeg ønsker å påvirke. Men jeg skal ikke komme i konflikt med treneren.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?