RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sola skinner på Kolle

Foto: Hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Lars Anvar Kolle er blant landets klart beste kusker. I dag sitter han opp bak Haugestad Sol som har en nydelig oppgave i V5-2. Vi kan ikke spille i mot i lunsj-V5 på Bjerke.

Klikk her for V5-forslag Bjerke

Det er fire år siden hun vant sitt første og hittil eneste løp. Da slo hun til gjengjeld nåværende halvmillionær Dorr Valentin. Siden den gang har hoppa vært mer eller mindre helt borte sett bort fra noen mislykede forsøk. I prøveløpet i slutten av juni så hun veldig bra ut på tiden 1.33.9. To sekunder fortere gikk det da hun gjorde comeback i totoløp og satt fast til fjerde i et ganske tøft løp på Bjerke. Hun så veldig fin ut den dagen. Nå er selskapet adskillig lettere. Vi nøler ikke med å bankertippe Krembest-datteren i dagens lunsj.

Flere tips torsdag:
Øvrevoll: Vi byr på en happy vinner
Klosterskogen: Høitomt er nøkkelen igjen
Oddstips: Vi byr på et Skiens-lag på opprykkstokt

I V5-1 tror vi 4 Jagare fosser til tet. Derfra skal det være en solid sjanse for vallaken som kommer ut med flotte treningsrapporter i ryggen. Han hadde masse krefter igjen i den siste starten. Vi tror på seier og ser ikke bort fra at han forsvarer et bankerstempel. 5 Fifty Cent opptrer variabelt. På en god dag skal han kjempe i striden. Fireåringen gikk meget bra nest sist der han ble disket fra tredjeplassen for sjenering. 10 Electra S.I.R. ble bortkjørt sist på Solvalla i tøffere selskap. Nå sitter selveste Gunnar Austevoll i sulkyen. 2 Blåtunga holder fin form. Spennende med "kuske-Cato" Antonsen.

Lever eksperttipset fra Sportspill her

6 Baltic Winner slo svake hester sist, men det var måten han gjorde det på som gjør at vi tror på reprise i dag. Han er kjapp fra start og sikter inn tetposisjonen. 7 Good Looking Guy er i fremgang. Han skal voktes om han kommer fint inn i løpet. Sist ble angrepet satt inn i tidligste laget. 4 Rosier Du Bocage gikk skapelig sist uten at Tholfsen fikk kjørt for fullt. 1000 metersbane skal passe langt bedre for den franske hesten med den spesielle aksjonen. 9 Cheerio Chip og 8 Degustation er andre objekter.

Annonse: Grøstad og Lerum har en idé som betaler ut 12-13 i vinnerspillet på Bjerke!

1 Bull's Eye (V5-4/DD-1) vinner ikke på bestilling, men formen er fin og sporet det likedan. 6 New York Flying holdt tappert sist. Nå er distansen en halv runde kortere, en klar fordel. 5 Easy Music har aldri vunnet, men møter kanskje lettere selskap enn noensinne. 12 Ofelia Vang er den beste hesten, men tolvtespor på sprint er et klart minus. 8 Racecourse står sjanseartet til, men skal uansett strekes. Vi tror det kan komme en skrell i dette løpet og garderer således rikelig.

Kjempefavoritten 7 Ozzy Osbourne vinner om han kommer seg til tet. Sjansen for det er stor. Går ned noen klasser denne gangen og er utvilsomt den beste hesten. Eneste som kan ødelegge er 3 Lightning Kronos som er uhyre startrask. Ligger hun hardt på kan det bli strevsomt å komme forbi for Ozzy Osbourne. Vi garderer. En tredjehest kan dermed dukke opp. 6 Mr. Brown er i knallform og er en stor outsider. 12 Bentley Star D var smellfin i prøveløpet og har sjansen om tempoet blir hardt. 9 Idol Image og 5 Virenque A er andre skrellvarianter.

Tast her for V5-forslag. Ønsker du DD-tips trykk her

PROGRAM

HJEMMESIDE

INNLEVERINGSFRISTER:

V5 kl 13.37 (løp 1-5)
DD
kl 14.12 (løp 5-6)

Se løpene i dag på Nrk2 kl 13.30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere