RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solbakken årets trener i Danmark

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Nordmannen ble hedret av dansk fotball mandag kveld.

Ståle Solbakken gjør for tiden suksess som Köln-trener i tysk fotball.

Den anerkjente journalisten Raphael Honigstein i Sports Illustradet kåret nylig Solbakken til den beste treneren så langt i Bundesligaen, og nå har Solbakken fått ytterligere en pris for sitt arbeid på treningsfeltet.

Årets trener
På «Dansk Fodbold Award» ble nemlig den tidligere FC København-treneren mandag kveld kåret til Årets trener i dansk fotball, melder sporten.dk.

Dermed slo han konkurrenter som AGF-trener Peter Sørensen, Troels Bech fra Silkeborg og Lyngby-trener Niels Frederiksen.

Prisen ble overrakt av sportsdirektøren i Bundesliga-klubben Hamburg, Frank Arnesen.

– Jeg vil gjerne takke for fem fantastiske år i København, og jeg vil særlig takke laget fra den siste sesongen min. Vi spilte jevnt med Barcelona i tre av fire omganger. Det er bare fantastisk, sa Ståle Solbakken til dansk TV 2 i forbindelse med utdelingen.

- Godt gjort
Solbakken nevnte spesielt Flemming Østergaard, Carsten V. Jensen og Niels Christian Holmstrøm, som alle hadde sentrale roller i FC København da Solbakken var i klubben.

– Jeg vil spesielt takke spillerne på den siste utgaven av laget. Vi spilte jevnt med Barcelona i tre av fire omganger, og det er godt gjort, sa Solbakken i takketalen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere