RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solbakken-assistent til Lillestrøm

Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX
Bård Wiggen inn i Lillestrøms trenerteam.

Tidligere assistent for Ståle Solbakken, Bård Wiggen, blir en del av Lillestrøms trenerteam. Det skriver klubben på sine hjemmesider tirsdag ettermiddag.

Wiggen får jobben som assistenttrener.

- Vi har signert en kontrakt ut året med Bård Wiggen. Han vil starte i jobben som assistenttrener i trenerteamet etter fredagens kamp. Vi gleder oss til å jobbe sammen med ham, sier sportssjef Torgeir Bjarmann til Lillestrøms hjemmeside.

- Vi har fått de beste anbefalinger fra Ståle angående Bård. Han har i tillegg fått et godt rykte blant trenere i Norge, og vi ønsket å gripe den sjansen, sier Bjarmann.

Wiggen som jobbet som assistenttrener for Ståle Solbakken i FC København og Köln, er motivert til å gå løs på sin nye jobb.

- Det blir veldig interessant. Jeg har hatt fotballfri i to måneder for første gang på fire år, så nå er jeg veldig sugen og motivert for å gå inn i LSK. Klubben har en god kultur, som tiltaler meg. I tillegg kjenner jeg Magnus Haglund litt fra før av. Det er også slik at LSK tilhører i Tippeligaen, og nå skal jeg være med på å gjøre en god jobb slik at LSK spiller i toppen også i 2013, sier Wiggen til LSK.no.

Assistenttrener Magnus Powell vil fortsette i sin jobb sammen med Wiggen, men vil i tillegg få mer tid til jobben som toppspillerutvikler.

Mange trodde at Wiggen ville bli med Solbakken til Wolverhampton, men assistenttrener skal ha ønsket å flytte hjem til Norge etter flere år i utlandet.

Lillestrøm møter Tromsø i sin neste kamp, fredag kl 19.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere