Gå til sidens hovedinnhold

Solbakken-assistent til Lillestrøm

Bård Wiggen inn i Lillestrøms trenerteam.

Tidligere assistent for Ståle Solbakken, Bård Wiggen, blir en del av Lillestrøms trenerteam. Det skriver klubben på sine hjemmesider tirsdag ettermiddag.

Wiggen får jobben som assistenttrener.

- Vi har signert en kontrakt ut året med Bård Wiggen. Han vil starte i jobben som assistenttrener i trenerteamet etter fredagens kamp. Vi gleder oss til å jobbe sammen med ham, sier sportssjef Torgeir Bjarmann til Lillestrøms hjemmeside.

- Vi har fått de beste anbefalinger fra Ståle angående Bård. Han har i tillegg fått et godt rykte blant trenere i Norge, og vi ønsket å gripe den sjansen, sier Bjarmann.

Wiggen som jobbet som assistenttrener for Ståle Solbakken i FC København og Köln, er motivert til å gå løs på sin nye jobb.

- Det blir veldig interessant. Jeg har hatt fotballfri i to måneder for første gang på fire år, så nå er jeg veldig sugen og motivert for å gå inn i LSK. Klubben har en god kultur, som tiltaler meg. I tillegg kjenner jeg Magnus Haglund litt fra før av. Det er også slik at LSK tilhører i Tippeligaen, og nå skal jeg være med på å gjøre en god jobb slik at LSK spiller i toppen også i 2013, sier Wiggen til LSK.no.

Assistenttrener Magnus Powell vil fortsette i sin jobb sammen med Wiggen, men vil i tillegg få mer tid til jobben som toppspillerutvikler.

Mange trodde at Wiggen ville bli med Solbakken til Wolverhampton, men assistenttrener skal ha ønsket å flytte hjem til Norge etter flere år i utlandet.

Lillestrøm møter Tromsø i sin neste kamp, fredag kl 19.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot