Solbakken fikk beklagelse

Foto: Scanpix / AP Photo/dapd/Torsten Silz

Michael Rensing var rasende etter helgens derbytap.

27.02.12 08:00

Köln (NTB): Köln-keeper Michael Rensing ba søndag Ståle Solbakken om unnskyld for sine kritiske uttalelser rett etter hjemmetapet mot Leverkusen.

- Jeg har ikke lyst til å si det samme etter hver kamp, men vi løper bare mellom, taper duellene og lar motstanderen spille som de ønsker. Slik har det vært lenge, og vi greier ikke å snu det. Kurven peker fortsatt nedover, sa Rensing blant annet.

På spørsmål om han trodde at trenerteamet vet råd i den vanskelige situasjonen, svarte Rensing megetsigende at det var best ikke å svare.

Før søndagens trening banket keeperen ifølge lokalavisen Express på Solbakkens dør og beklaget sitt «uheldige ordvalg». Han bedyret at han ikke aktet å kritisere noen.

- Han var nok litt varm i toppen etter kampen, Om han ikke hadde bedt om unnskyldning ville uttalelsene fått konsekvenser, sa Solbakken til Express.

Keeperen slapp med Solbakkens muntlige advarsel, men ifølge lokalavisen er det den andre episoden på kort tid som viser at det ikke er full oppslutning fra spillerne om Solbakkens prosjekt. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.