ROMA (Nettavisen): Ola Solbakken, som tidligere denne uken ble tatt ut på landslaget for første gang, kronet drømmeuken med en ny god kamp og scoring på Stadio Olimpico torsdag.

José Mourinho var full av lovord om 23-åringen etter kampen på Aspmyra for to uker siden, og nå har både italiensk presse og fotballfans fått øynene opp for ham.

- Han lot Ibanez få lide

Italias største sportsavis Gazzetta dello Sport gir den tidligere Ranheim-spilleren karakteren 7 på sin spillerbørs - ingen øvrige spillere på banen får høyere karakter.

- Han ha viktige bidrag - ikke bare hans vakre mål. Nordmennene kom med en utmerket Solbakken og et godt kollektivt generelt, skriver den Milano-baserte avisen blant annet.

Se Ola Solbakkens vakre scoring mot AS Roma her:

Corriere Dello Sport, som er den største sportsavisen i Roma, har også latt seg imponere.

- Solbakken, som spikret Calafiori på korset i den første kampen, fikk også Ibanez til å lide i en ukjent venstrebackrolle. I slutten av første omgang scoret den norske spissen et flott mål etter en perfekt kontring, skriver avisen.

Det er også tydelig at Roma-fansen har bitt seg merke i Bodø/Glimts nummer ni etter en ny tung kveld mot de gulkledde fra nord:

Mourinho: - Ibanez hadde Solbakken i lomma

Roma-trener José Mourinho er imidlertid ikke like imponert over Solbakken etter denne kampen. Han mener vikarierende venstreback Roger Ibanez hadde nordmannen i lomma.

- Uten Viña på venstreback hadde jeg et problem å løse på venstresiden mot en spiller som var fantastisk i den første kampen. I dag sparket han ballen én gang og scoret. Sånn jeg ser det spiller Ibanez veldig bra og har Solbakken i lomma. Han dominerer, spiller enkelt og er farlig når han går i angrep, sier Mourinho til Sky Italia.

Selv må Mourinho nøye seg med karakteren 5 i Gazzetta dello Sport, som mener Roma har «få og forvirrede ideer» under portugiserens ledelse. Til sammenligning belønnes Kjetil Knutsen med 6,5 for sin kampledelse.