RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Scanpix

Solbakken i ferd med å bli en fiasko

Sist oppdatert:
Fansen krever allerede at Köln-treneren går av.

SCHALKE - FC KÖLN 5-1:

Ståle Solbakken, som var et yndlingsoffer for tyske medier allerede før sesongstarten i Bundesligaen, må nok forberede seg på en ny helvetesuke.

Den ferske Köln-treneren tapte 3-0 i sesongdebuten mot Wolfsburg, og bortekampen mot Schalke lørdag endte med knusende 5-1-tap.

- Vi var det beste laget i førsteomgang. Det var uflaks at det sto 1-1, og jeg synes heller ikke at det var et straffespark (Schalkes 1-1-mål kom fra ellevemeteren). Etter Schalkes to kjappe mål var vi ikke sterke nok. De siste 40 minuttene var svært dårlige, sier Ståle Solbakken ifølge Express.de.

Og selv om det kun er snakk om sesongens andre kamp, er ordet «krise» allerede skrevet på Köln-fansens lepper. Jumboplass og 8-1 i målforskjell er rett og slett ikke bra nok.

Klubbens trenerhistorie tatt i betraktning, har Solbakken all grunn til å føle seg utrygg. De siste ti årene har Köln skiftet trener elleve ganger. Nedtellingen mot Solbakkens avskjed er allerede i gang - snaue 50 dager etter at han begynte i jobben.

Men det startet så bra. Köln tok ledelsen over Schalke ved Lukas Podolski etter bare tolv minutter.

Så begynte hjemmelagets scoringskalas. Klas-Jan Huntelaar scoret to ganger og sørget med det for at Schalke tok over ledelsen. Lewis Holtby og Raúl økte til 3- og 4-1, før Huntelaar pyntet på til 5-1.

Schalke har dermed vunnet og tapt én kamp, og ligger på tabellens sjuendeplass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere