Gå til sidens hovedinnhold

- Solbakken i Hamburger-møte

Blir Ståle Solbakken norsk landslagssjef?

Ståle Solbakken (43) blir norsk landslagssjef etter EM-sluttspillet neste sommer, eventuelt når kvalifiseringen er avsluttet, hvis Norge ikke klarer å kvalifisere seg.

Eller gjør han egentlig det?

- Hører hjemme i storklubb
Mange har spekulert i at den avtroppende FC København-treneren kommer til å bryte kontrakten med Norges Fotballforbund for i stedet å bygge en karriere som klubbtrener. Mange – blant dem Erik Solér – mener til og med Solbakken bør droppe landslaget nå.

- Jeg skal personlig få noen til å ringe Ståle og sørge for at han ikke blir norsk landslagstrener. Han hører ikke hjemme der i det hele tatt. Han hører hjemme i en storklubb. Dit skal han og dit kommer han til å komme. Det er åtte eller ti klubber i Bundesliga som skal bytte trener de neste seks månedene, sa Solér under en sending på Viasat 4 nylig.

- Løse rykter
Og stadig dukker det opp signaler som tyder på at Solbakken er i tenkeboksen. Han har en stund vært nevnt i sammenheng med den tyske klubben Hamburger Sport-Verein, og tirsdag skriver VG at Solbakken har hatt et møte med Frank Arnesen som er sportsdirektør i HSV.

- Jeg kommenterer ikke løse rykter, sier Solbakken selv til VG.

Han vil imidlertid verken bekrefte eller avkrefte opplysningen om møtet, men svarer ja på VGs spørsmål om han er Norges landslagssjef i 2012.

Mange spekulasjoner
Solbakken knyttet nylig til seg Bjarne Goldbæk som agent, og norske medier har allerede begynt å spekulere i hvem som blir landslagssjef hvis Solbakken glipper.

Aftenposten har lansert Kjetil Rekdal. En annen kandidat som seiler opp, er Tromsø-trener Per-Mathias Høgmo.

Kanskje er det likevel mest sannsynlig at Drillo gyver løs på en ny periode?

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken