RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)

Solbakken kan bli landslagssjef

Og det er ikke for Norge, men erkerivalen Danmark!

Ståle Solbakken har fått den verst tenkelige starten på trenerkarrieren i Köln. Etter to strake tap og 1-8 i målforskjell, er han favoritt til å bli den første sparkede treneren fra årets Bundesliga.

Nordmannen hadde signert for Norges Fotballforbund (NFF) da Köln kom på banen og ville ha suksesstreneren fra FC København. NFF og Solbakken ble enige om å la Solbakken gå til Tyskland, og som kjent styrer Drillo det norske landslaget.

Og om Drillo fortsetter som landslagssjef, kan han faktisk risikere å møte Solbakken – som trener for Danmark!

Ifølge den danske avisen Berlingske Tidende er nemlig Solbakken en het kandidat når nåværende sjef Morten Olsen gir seg om et knapt år,

– Trenermarkedet endrer seg med tre-seks måneders intervaller. Ja, noen ganger til og med fra uke til uke. Vi er oppmerksomme på hva som skjer rundt omkring, og hvilke trenere som realistisk kan være ledige på markedet. Det er flere som har tilbydd sine tjenester som nå er i andre jobber. Men vi har is i magen og søker etter den rette personen, sier generalsekretær i det danske fotballforbundet, Jim Stjerne Hansen.

En annen som er knyttet til landslagsrollen i Danmark, er legenden Michael Laudrup. Han trener Mallorca i spanske Primera División. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere