*Nettavisen* Sport.

Solbakken kikket på Lillestrøm-stjerne

Foto: Daniel Sannum Lauten/Scanpix

Men Björn Bergmann Sigurdarson gikk målløs av banen.

24.05.12 21:27

LILLESTRØM - AALESUND 0-0: Lillestrøm benyttet ikke sjansen til å ta sin tredje seier på rad torsdag.

I et tafatt og sjansefattig oppgjør endte det 0-0 hjemme på Åråsen mot Aalesund i eliteserien fotball menn torsdag.

På tribunen satt Wolverhampton-manager Ståle Solbakken. Ifølge engelske medier var treneren der for å kikke nærmere på LSK-stjernen Björn Bergmann Sigurdarson.

- Solbakken er veldig interessert, men det er stor interesse for Sigurdarson, så han kan ikke vente for lenge, sa agent Jerry De Koning til Express & Star torsdag.

Den brennhete islendingen, som i de siste kampene har vært giftig foran mål, måtte altså gå målløs av banen mot Aalesund.

Mange forandringer
Frode Kippe og Guy Roger Toindouba var begge tilbake etter karantener, mens Aalesund hadde gjort tre forandringer fra laget som slo Brann på hjemmebane i forrige oppgjør.

I tillegg var Michael Barrantes ute med gule kort.

De første 45 minuttene var døsende kjedelige.

De som har en fetisj for å telle målsjanser hadde det ikke godt.

Det tok nesten 40 minutter før hjemmelaget hadde sin første avslutning på mål, og det var selvsagt ved formspilleren Björn Bergmann Sigurdarson.

Annullert AaFK-mål
Skuddet til islendingen var lett mat for Aalesunds keeper Sten Grytebust. Aalesund var ikke noe særlig hvassere foran mål de heller.

Etter pause ble det litt bedre. Lillestrøm var hakket bedre enn gjestene fra Sunnmøre uten at det ble spesielt målfarlig.

Åtte minutter før slutt hadde Sigurdarson et skudd som endte like utenfor. Aalesund hadde en ball i nettet seks minutter før full tid, men da var det allerede blåst for frispark.

Når viljen og evnen til å score mål manglet, var det greit nok at det endte målløst og med ett poeng til begge lag. (Nettavisen/©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.