Hør hva Solbakken mener er ekstremt i videoen under:

ULLEVAAL STADION (Nettavisen): Det norske herrelandslaget skal spille fire Nations League-kamper i starten av juni.

Først venter bortekamper mot Serbia (2. juni) og Sverige (5. juni), før Slovenia (9. juni) og Sverige (12. juni) venter på Ullevaal stadion.

Solbakken: - Ekstreme ting vi skal gjennom

Det blir med andre ord en svært intensiv samling for Solbakken & co.

- Det blir ikke mye trening og terping mellom kampene, det blir det ikke. Den største utfordringen med den samlinga her er at du mentalt skal «switche» på igjen, etter at du har fått en liten ferie fått en avkobling etter en lang, lang serie, sier Solbakken til Nettavisen.

- Men det er ingen tvil om at det er ekstreme ting vi skal gjennom. Altså fire kamper på ti-elleve dager, og mange av dem med en viss slitasje enten i hodet, i beina eller begge deler. Men vi er der vi er, og for oss så må vi prøve alt vi kan for å mobilisere de kreftene, sier han videre.

Tar Haaland-grep

Med i troppen er naturligvis Erling Braut Haaland. Forrige samling slapp den kommende Manchester City-spilleren å møte pressen.

Solbakken forteller at de er forberedt på mye støy rundt spissen foran den kommende samlingen og at landslaget vil ta grep.

– Vi tar jo hensyn. Vi tar ikke hensyn på, men utenfor banen. Vi vil nok sikkerhetsmessig gjøre noen småting etter anbefalinger fra andre enn oss. Vi skal reise mye blant annet, sier han.

- Ellers er han bare en vanlig «spiller» i gruppa, og det har han vært hele tiden innad og. Så håper vi at han kan bidra like mye på banen som han gjorde på forrige samling, hvor han var veldig, veldig bra, fortsetter Solbakken.

Overfor Nettavisen påpeker Solbakken at Haaland-grepene handler om når landslaget er på reisefot.

De norske spillerne skal først til Serbia, deretter rett til Sverige, før de vender snuten tilbake mot Oslo og Norge.

- Det handler om når vi lander og når vi letter og sånne ting, sier han til Nettavisen.

- At dere blir mer adskilt fra offentligheten..?

- Ja, eller det vet jeg ikke. Vi sørger for at det skal være så normalt som mulig, men at vi må oppgradere litt, for vi har vært veldig åpne.

Les også: United-legenden advarer Haaland: - Legg bort egoet

Moe får sjansen

Som følge av skader har landslagssjefen funnet plass til én debutant. Bodø/Glimt-stopper Brede Moe kommer inn.

Kristoffer Ajer skadet seg i siste serierunde og er ute. Det samme er Stian Gregersen.

Solbakken opplyser at også Vikings Zlatko Tripic og Moldes Ola Brynhildsen var aktuelle før de pådro seg skader. Emil Bohinen i Salernitana var også en kandidat til å bli tatt ut.

– Ingen skal si at vi ikke har sett alle, sier landslagssjefen.

Les også: Forbauset over Rekdals oppførsel. Nå smeller RBK-sjefen tilbake

Dette er troppen:

Keeper: André Hansen (Rosenborg), Sten Grytebust (Aalesund), Ørjan Håskjold Nyland (Reading).

Forsvar: Brede Moe (Bodø/Glimt), Fredrik André Bjørkan (Hertha Berlin), Marius Lode (Schalke), Birger Meling (Rennes), Andreas Hanche-Olsen (Gent), Marcus Holmgren Pedersen (Feyenoord), Julian Ryerson (Union Berlin), Stefan Strandberg (Salernitana), Leo Skiri Østigård (Genoa).

Midtbane: Fredrik Aursnes (Feyenoord), Dennis Johnsen (Venezia), Sander Berge (Sheffield United), Mats Møller Dæhli (Nürnberg), Patrick Berg (Lens), Jens Petter Hauge (Eintracht Frankfurt), Mohamed Elyounoussi (Southampton), Mathias Normann (Norwich), Morten Thorsby (Sampdoria), Kristian Thorstvedt (Genk), Martin Ødegaard (Arsenal).

Angrep: Veton Berisha (Viking), Erling Braut Haaland (Borussia Dortmund), Joshua King (Watford), Alexander Sørloth (Real Sociedad).