RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solbakken skal lure TIL igjen

Tromsø herjet med de fleste på hjemmebane i fjor, bortsett fra Ham-Kam. Det skal Ståle Solbakken kopiere i år.

Ham-Kam var det eneste laget som klarte å ydmyke Tromsø på Alfheim i fjor. Etter seriestarten, der lag som Viking, Lillestrøm, Rosenborg og Vålerenga ble feid av banen, ble det bråstopp med 0-3 for Ham-Kam.

Den gang hadde Solbakken studert Tromsø grundig, og kommet fram til en seiersresept. I år har han gjort nøyaktig det samme, og søndag møtes lagene påny på Alfheim.

- Jeg har mine ideer om hvordan vi skal vinne ja, men det blir ikke den samme «gameplan» som i fjor. Den kjenner jo Tromsø til, sier Solbakken til Nordlys.

Han har ingen tro på at det blir noen reprise av fjorårets slakt, selv om Ham-Kam fikk en perfekt serieåpning med 3-1 over Vålerenga.

- Det blir nok jevnt og tøft som alltid på Alfheim. Selv om TIL har mistet noen nøkkelspillere, er ikke laget svekket. De har mange gode spillere som fungerer godt i de rollene som de er satt i, sier han.

Ham-Kam var det tredje beste bortelaget i fjor med 17 poeng. Bare Vålerenga og Rosenborg var bedre. De hadde 20.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere