RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solbakken velger fødsel fremfor toppkamp

Sist oppdatert:
Det vakte stor oppstandelse da Ole Martin Årst prioriterte familieforøkelse foran Tippeliga-avslutning på Lerkendal i fjor. Nå står en annen fotballpersonlighet overfor samme dilemma.

Ståle Solbakken har ventet i ni måneder på å bli pappa for tredje gang. Og Ham-Kam-treneren har lenge sett frem til storkampen mot Rosenborg på Lerkendal.

Nå må han kanskje velge mellom kamp og fødsel.

- I et intervju med TV 2 tør jeg ikke si noe annet enn at jeg prioriterer fødselen, selvfølgelig, gliser Ham-Kams suksesstrener.

Solbakken håper kona Anniken forter seg, slik at han rekker både bortekampen og opplevelsen på hjemmebane. Terminen er 10. juni - storkampen spilles 6. juni.

- Jeg gleder meg veldig til fødselen. Det er jo en stor opplevelse, så det er klart at det har førsteprioritet, understreker han.

Og Ham-Kams assitenttrener Tom Jacobsen får ikke kalde føtter av tanken på å måtte klare seg uten sjefen på sidelinjen.

- Forskjellen blir jo kampledelsen, så klart, uten at man skal lage noe dramatikk av det. Vi er jo litt forskjellig både i lyd og fremferd og kropsspråk. Og kropp! Men grunnspillet er klart, taktikken er klar. Alt er klart før vi drar til Trondheim, forsikrer han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere