Gå til sidens hovedinnhold

Solbakken: - Vi er langt bedre enn RBK!

FC Københavns trener Ståle Solbakken terger Rosenborg før oppgjøret på Lerkendal.

Rosenborg har slått det spanske storlaget Valencia to ganger, spilt uavgjort mot Chelsea på Stamford Bridge og møter stjernegalleriet fra London på Lerkendal onsdag kveld.

DIREKTE KLOKKEN 20.45: Rosenborg - Chelsea

RBK vil med seier over Chelsea sensasjonelt så og si være klar for Mesterligaens sluttspill.

Les flere nyheter om Europacupene

Sjekk Nettavisens oddstips til kampen på Lerkendal

Solbakken ikke imponert
Men det betyr ikke at trønderne er nordens beste fotballag. Det mener i hvert fall FC Københavns norske trener Ståle Solbakken, som torsdag må ta til takke med UEFA-cupkamp i Moskva fremfor å måle krefter mot internasjonale superstjerner i Europas gjeveste klubbturnering.

- Vi er langt bedre enn Rosenborg. De har spilt to praktkamper i Mesterligaen, og det er det de har gjort, sier Ståle Solbakken til den danske avisen B.T.

Han minner danskene om at Rosenborg ikke akkurat imponerte i Tippeligaen denne sesongen. Solbakken er i ferd med å sikre FC København sin andre strake ligatittel av to mulige.

Floppet i Tippeligaen
- La meg si det på en annen måte. De ble nummer fem i Tippeligaen, tok åtte poeng på 13 bortekamper og endte langt, langt etter de fire beste. 13 poeng etter Brann, som vant Tippeligaen, poengterer Solbakken.

Uttalelsene kommer garantert til å terge Rosenborg. Mot Chelsea har de sjansen til å gi FC Københavns suksessjef svar på tiltale.

Les flere sportsnyheter her

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis