Gå til sidens hovedinnhold

Solbakken: – Vi har noen «issues»

Landslagssjef Ståle Solbakken har tre treningsøkter på seg til å snekre sammen et «nytt» lag.

Han hadde ikke fått noen nye skader i troppen i løpet av natt til tirsdag. Solbakken møtte mediene på Ullevaal stadion tirsdag.

Laget hans møter Tyrkia (borte fredag) og Montenegro (hjemme mandag) i VM-kvalifiseringen.

– Alle trener for fullt unntatt (Kristian) Thorstvedt, men han er ikke skadd. Han har fått en smell, så han deltar ikke på linje med de andre, sa Solbakken.

Det er ikke helt utenkelig at sju-åtte utespillere fra startoppstillingen mot Nederland (1–1) i september, får sjansen i førsteelleveren mot tyrkerne. Mathias Normann og Erling Braut Haaland er uaktuelle på grunn av skade.

– Vi har noen «issues» når det gjelder hva vi lander helt på. Vi har skrelt det ned til et par alternativer, og så gjelder det å få den gode følelsen, sa Solbakken og la til at onsdag blir en nøkkeldag med trening i full fart.

Tabellen i gruppen (målforskjell slår inn ved poenglikhet) ser slik ut etter at alle lag har spilt seks kamper: 1) Nederland 13, 2) Norge 13, 3) Tyrkia 11, 4) Montenegro 8, 5) Latvia 5, 6) Gibraltar 0.

Norge avslutter kvalifiseringen i midten av november. Først kommer Latvia til Oslo før en mulig gruppefinale borte mot Nederland.

(©NTB)