RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solberg fortsetter VM-kampen

Sist oppdatert:
Petter Solberg har ikke gitt opp kampen om årets VM-tittel. - Jeg ser fremover, og dveler ikke ved det som skjedde i San Remo Rally. Nå er det fullt fokus på Korsika og det jeg må gjøre for å oppnå et godt resultat der, sier Petter Solberg.

Siden San Remo Rally, der Solberg måtte bryte etter å ha kjørt sin bil tom for bensin, har han og Subaru-teamet gjennomført en todagers test på asfalt.

- Planen vår er å stille til start på Korsika med samme oppsett på bilen som vi hadde i Italia. Kjørestilen her er mye lik, selv om dette løpet har langt flere svinger og ikke så mange raske partier. Jeg hadde en god følelse med bilen sist, selv om vi var litt langt bak de beste. Men vi testet nye Pirelli-dekk i forrige uke, og de var veldig bra. Selv om det er kort tid mellom løpene nå, har hele teamet jobbet knallhardt for å oppnå forbedringer i det siste, sier Solberg i en pressemelding.

Petter Solberg kjørte inn til 5. plass i Rally Korsika i fjor, og målet hans er å forbedre denne plasseringen i år.

- Målet er en plass på seierspallen. Jeg har ikke gitt opp kampen om VM-tittelen, understreker han før løpet starter fredag.

Solberg ligger på en 4. plass på VM-tabellen når tre runder gjenstår. Han har vunnet to av sesongens 11 runder, og har 48 poeng. Richard Burns leder fortsatt med 57 poeng, mens Sebastien Loeb har 55 og Carlos Sainz 53.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere