*Nettavisen* Sport.

Solberg kan lure storfavoritten

Foto: hesteguiden.com

Vi er slett ikke sikre på at 1 Mohita bare spaserer hjem V5-3 på Bjerke onsdag og velger å spille bankerfritt i V5.

Denne uken åpnet bra for Sportspill, når mine flotte tips til V4-løpene på Visby i Sverige satt klokkerent. De av våre lesere som kjøpte Leirvågs minste V4-forslag på 200 kroner på våre hjemmeside, kunne hente ut småpene 1552 kroner, og da satt selvsagt også samtlige andelslag på Eksperten. Jeg hadde dekket for en rekke hester i V4-4, men favoritten var for god, men det viser igjen hvor stort potensial som finnes i V4-spillet.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Det er nye sjanser til gevinster i dag, og tirsdagen åpnes opp med spill til lunsjløpene på Solänget i Sverige og på Bjerke her hjemme hos Norsk Rikstoto. Siden kan det spilles til en V5-omgang på Åmål på den andre siden av kjølen på ettermiddagen, før det hele avsluttes med spill på kvelden til V64-løpene på Jägersro hos søta bror samt til en V65-omgang med jackpot på Momarken i Østfold med 406 000 kroner ekstra i sekserpotten.

Bjerke er tilbake til "hverdagen" etter den fantastiske helgen hvor vi fikk se en rekke strålende vinnere. Men spillemessig er det uansett svært interessant og etter nitidig granskning av løpene i morgentimene tirsdag, ender vi opp uten banker.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Kan bli overflydd
Vi velger imidlertid å gå tynt i V5-3 og setter naturligvis storfavoritten 1 Mohita først. Fireårshoppa til Hans Wilhelm Storås både overrasket og overbeviste på Jarlsberg 18. august. Som den eneste deltageren i feltet som ikke hadde tjent ei krone, forserte Storås til tet runden igjen og vant såre enkelt. Ble således hardt betrodd på Biri sist fredag og fra dødens vant Mohita igjen enkelt. Mohita opptrer svært stabilt bak startbilen, men vi tror neppe Storås var fornøyd med å trekke innerspor bak startbilen. Da øker nok galopprisikoen. På det minste V5-forslaget bankerspillervi, men vi "sikrer" oss på de større forslagene med 2 Miniera D'Oro som var tapper i et kvalifiseringsløp til Kriteriet for et par uker siden og utelukker ikke at Solberg kan få tet her. Mohita blir svært tungt betrodd og det veldig fin verdi i treårshoppa som Solberg kusker i dag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Kan lede rundt om
Vi var leneg inne på å teste et frekt bankerspill på 2 Price i V5-1. Supergill-hoppa holder toppform og fullførte flott til andreplass bak en råsterk He's So Vain i sitt siste løp på Biri. Det var over 2100 meter og normalt drar Price klar fordel av at distansen er 500 meter kortere i dag. Men så er det jo slik med hester som Price, at det ikke er alltid de byr seg like godt til fra tet, men er best med ryggløp. Uansett tror vi kusk Jørn Morten Kvikstad vil teste henne foran i dag, om han lykkes i å komme seg foran og dersom ikke tempoet blir for høyt underveis, kan det bære helt hjem. Andrevalget i V5-1 kan være en frisk bankerløsning for de frekke.

Annonsebilag