RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solberg ordner brasene

Nettavisen satser på Defi D`Brazz i kveldens Dagens Dobbel-spill på Sørlandet

Klikk her for Nettavisens DD-tips

Dette er første uken Nettavisen har publisert daglige DD-tips, og det har blitt klaff på stort og lite forslag både tirsdag og i går.

I kveld velger vi altså å satse alle pengene på Halle-traveren 6 Defi D`Brazz som jager sin tredje strake seier. Vi tror andrevalget leder DD-2 hele veien, og da er vi sikret ganske fin odds.

I den første avdelingen spiller vi de samme fire hestene vi har på V5-forslaget, men på det minste 2 rekkers forslaget nøyer vi oss med to streker.

4 Nobs er en naturlig favoritt og gir nesten 9 i odds. Det er flere usikkerhetsmomenter knyttet til 3 Uncle G. Faithful men dd-spillerne er ihvertfall helt på jordet når 3-6 fortiden betales med 28 i odds. Gid dette hadde vært faste oddser!...vi er stygt redd denne halveres mot løpsstart, men vi synes uansett denne kombinasjonen er interessant.

På det største forslaget spiller vi også andrevalget 8 Latvia D.K. som kan gi trener Tor Olaf Halle en DD-dobbel. Hun står vondt til spormessig, men i et lite felt spurter hun ned mange tilslutt. Drøye 10 ganger pengene er imidlertid veldig lavt i forhold til hva vi får med Uncle...som forøvrig er like mye spilt i V5-spillet.

Kremodds
Skulle vår superdyping 2 Tenita Maria ta sin første seier i karrieren (står bedre til enn noengang) vil oddsen bli meget fin (38 pr. kl. 15.45 med 140.000 omsatt).

Våre to DD-forslag er på hhv 100 og 400 kroner og kan kjøpes i boksen opp til venstre.

Løpene vises som vanlig på Nrk2, men i kveld er den kun for spesielt interesserte siden sendingen starter først kl. 00.40.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere