RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solberg ordner brasene

Nettavisen satser på Defi D`Brazz i kveldens Dagens Dobbel-spill på Sørlandet

Klikk her for Nettavisens DD-tips

Dette er første uken Nettavisen har publisert daglige DD-tips, og det har blitt klaff på stort og lite forslag både tirsdag og i går.

I kveld velger vi altså å satse alle pengene på Halle-traveren 6 Defi D`Brazz som jager sin tredje strake seier. Vi tror andrevalget leder DD-2 hele veien, og da er vi sikret ganske fin odds.

I den første avdelingen spiller vi de samme fire hestene vi har på V5-forslaget, men på det minste 2 rekkers forslaget nøyer vi oss med to streker.

4 Nobs er en naturlig favoritt og gir nesten 9 i odds. Det er flere usikkerhetsmomenter knyttet til 3 Uncle G. Faithful men dd-spillerne er ihvertfall helt på jordet når 3-6 fortiden betales med 28 i odds. Gid dette hadde vært faste oddser!...vi er stygt redd denne halveres mot løpsstart, men vi synes uansett denne kombinasjonen er interessant.

På det største forslaget spiller vi også andrevalget 8 Latvia D.K. som kan gi trener Tor Olaf Halle en DD-dobbel. Hun står vondt til spormessig, men i et lite felt spurter hun ned mange tilslutt. Drøye 10 ganger pengene er imidlertid veldig lavt i forhold til hva vi får med Uncle...som forøvrig er like mye spilt i V5-spillet.

Kremodds
Skulle vår superdyping 2 Tenita Maria ta sin første seier i karrieren (står bedre til enn noengang) vil oddsen bli meget fin (38 pr. kl. 15.45 med 140.000 omsatt).

Våre to DD-forslag er på hhv 100 og 400 kroner og kan kjøpes i boksen opp til venstre.

Løpene vises som vanlig på Nrk2, men i kveld er den kun for spesielt interesserte siden sendingen starter først kl. 00.40.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere

Profilbilde

Kjell-Magne Rystad