RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solberg V5-favoritt i kveld

Sist oppdatert:
Tom Erik Solberg hadde en knallavslutning på fjoråret, og har to hester i favorittsjiktet på Jarlsberg i kveld. Les hans vurderinger før kveldens bong komponeres.

Her finner du Nettavisens vurderinger til V5A på Jarlsberg.

Her finner du Nettavisens vurderinger til V5B.

I V5-2A, som er et hoppeløp, sitter Solberg opp bak Sailor Elise. Den 8-årige hoppa vant fra tet i et lunsjtrav på Bjerke for litt siden, og fulgte opp med en klar annenplass bak gode Speedy Elling på Jarlsberg. Sist ble det galopp innledningsvis.

- Hun ble for lett i balansen da, og jeg kjørte også tøft med henne bak bilen. Dermed kom galoppen. Formen er god, og hun har et finere løp på papiret denne gangen. På kapasitet er hun mer enn god nok til å vinne, og feilfritt synes jeg hun har en god vinnersjanse, sier Tom Erik Solberg.

I V5-4B blir Skusviken blant de mest betrodde. Den 8-årige vallaken har endret seg fra å være en premiehest til å vinne løp. Han har vunnet to av de tre siste løpene.

- Han har blitt mer voksen og stabil. Det er slik med noen kaldblods at de kan utvikle seg i godt voksen alder. Han har funnet formen nå, og vinteren er også hans beste årstid. Spormessig står han fint til, men han er neppe rask nok til at vi kan få teten. Uansett bør han krysses i dette selskapet.

Den suksessrike 31-åringen har flere interessante hester i morgendagens V75 på Klosterskogen. Hans vurderinger av disse kommer i løpet av kvelden, mens våre tips til løpene kommer lørdag morgen.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere