Gå til sidens hovedinnhold

Sølehav i Trøndelag

Mildvær og regn til kvelden sørger trolig for at det blir veldig krevende forhold på Leangen, og det tar vi da høyde for på våre spilleforslag.

Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Fra Sverige kommer det en sterk krabat på besøk, og mot hester som ikke akkurat oser av klasse synes vi 6 Le Tout Premier ligner en vinner i V5A-3. Stammen med Ganymede som far tilsier styrke, og etter innsatsen å dømme til sølv på fine 17.2 full vei i den fjerde siste starten skal dagens konkurrenter stå tidlig opp for å følge 6-åringen til slutt.

Ved den anledningen gikk vår første banker for dagen utvendig uten rygg hele veien, men måtte til slutt se seg slått av hesten fra dennes rygg. De to siste gangene har det blitt galopp fra trange spor i volten, men bak startbilens vinger har han vært relativt stabil nå på slutten. Kraftig kuskeforsterket i kveld med Atle Solhus, og vi tror lettvekteren sitter bak en vinner.

Vår rangering: A: 6 B: 3-2-10 C: 7-1-9-4 D: 5-8

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V5A-1, 2140 meter voltestart
Vi finner fem vinnerkandidater i dette varmblodsløpet, og fremst setter vi 2 Lyon N. Vi begrunner det med dokumentert form og styrke i overflod, og da snakker vi således om en underspilt 20-prosenter. Vi tror ikke favoritten 4 Thai Extreme setter veldig pris på eventuelt tunge forhold, og da syntes vi Blekkan-traveren (uansett variabel) er i overkant mye spilt med sine 77 %

Løftet seg flere hakk nå på slutten har 1 Quality Hall gjort, og fra et optimalt smygspor er det snakk om en tidlig gardering. Dronninga 7 Creek`s Tamina har ikke sprudlet nå på slutten, men dagens konkurrenter kan hoppa speede ned på en god dag. Ved siden av vår favoritt i løpet er det trolig 8 Flying Canon som trolig trekker mest fordel av tung bane, og da krysser vi av for 10-prosenteren på samtlige spilleforslag.

Vår rangering: A: 2 B: 4-1-7-8 C: 9 D: 5-10-3-6

Annonse: Øivind Grøstad lanserer det ene sjokkobjektet etter det andre på Leangen i kveld og drar til med en 30-oddser i DD-spillet.

V5A-2, 1640 meter autostart
Tre hester hever seg klart over mengden i dette sprintløpet for kaldblodshester, og fra sin optimale utgangsposisjon er 2 Gaardens Lat Hans snakk om vår favoritt. Positiv etter galopp i V75`en sist, og dagens distanse skal være en klar fordel.

Springer rundt denne gjengen i åttetall på full form gjør 9 Veiset Mina, men formen etter litt pause er uviss. Ned en liten klasse går formsterke 11 Sjurlykka, og da må den speedige Lykke Gutten-datteren krysses på alle bonger. På en eventuell tung bane kan også entaktede 8 Alsaker Alexa og 10 Høiby Balder komme inn i matchen, og da får de begge en plass på vårt største spilleforslag.

Vår rangering: A: 2 B: 9-11 C: 8-10 D: 1-4-6-12-5-3-7

V5A-4/V5B-1, 2140 meter autostart
Vi støter på dagens største favoritt i dette løpet i form av 8 Haveaheart med sine 82 %, og selvsagt skal sjansene for at den formsterke Rosalind `s Guy-sønnen legger på til sin fjerde strake triumf være svært gode. Gode hester måtte se seg slått i et V75-løp sist, og vi garderer ikke på våre minste spilleforslag.

Vi syntes dog at 7-åringen har hatt et vel tøft program den siste måneden (dette er den femte starten på under fire uker), og da tyr vi til noen garderinger på våre to største spilleforslag (fortsatt må det også påregnes en viss galopprisiko fra start).

Teten er innen rekkevidde for 3 Fill Joy Dream, og med dokumentert form er det snakk om en tidlig gardering (ikke helt den rette flyten mot Vinn De Luxe & Co sist). Positiv til sølv var 4 Newnews to ganger før nyttår, og den lettbente Super News-datteren takler nok tunge forhold bedre enn de fleste. På full form avslutter 5 Canny Boy alltid bra, og da snakker vi om en fullstendig bortglemt 3-prosenter i spillet.

Vår rangering: A: 8 B: 3-4-5 C: 2-6-9 D: 11-1-7-10

V5A-5/V5B-2, 2140 meter autostart
Vi likte veldig godt 7 Camilla Rags ved den siste triumfen på fine 17.0 over en sprint, og i et ellers vidåpent løp garderer vi ikke i B-spillet. Ved den anledningen ble det nesten full stopp i den siste svingen i angrep i rygger via sporene, men når det ble fri bane til slutt danset Soir Des Tibur-datteren inn til en overlegen seier. Stammen tilsier at krevende forhold ikke skal være noe problem, og vi har god tro på at den andre strake kan sitte i kveld.

I A-spillet for vi råd til bred gardering, og veldig tidlig krysser vi 6 Novo Perfect. To strålende avslutninger til tredje og sølv nå på slutten vitner om toppform, og en seier er da rett rundt hjørnet. Skyhøy kapasitet for klassen har 2 Candy Man Dream, og nå kommer Silver Pine-sønnen ut etter litt behandling. Fin form holder 8 White Chimney, men sporet i kveld kunne selvsagt ha vært litt bedre.

Vår rangering: A: 7 B: 6-2-8 C: 10-1-9 D: 3-5

Klikk her for å se våre V5B-forslag.

V5B-3, 2140 meter autostart
Tre hester skiller seg litt ut i dette løpet, og etter sin fine triumf på 19.3 full vei i den siste starten med en sisterunde ned mot 18.0 kan ikke 2 More Caviar unngå å bli favoritt. Det ble tidlig tet sist, og det kan ligge an til tilsvarende scenario i kveld for 6-årshoppa som virker til å være i rivende utvikling.

Spurtet storstilet til sølv i det samme løpet som favoritten gjorde 3 More Action sist, og på ny er nok 6-åringen hesten å stå i mot til slutt. Veldig stabil og fin virker 6 Main News til å være, og vi syntes Super News-sønnen hever seg litt for hvert løp han går.

Vår rangering: A: 2 B: 3-6 C: 4-9 D: 1-8-7

V5B-4, 2140 meter autostart
Vi finner ikke mange vinnerkandidatene i dette varmblodsløpet, og den vi tror trekker klart mest fordel av tung bane er 2 Kings Way. Etter en luftig 13-åpning i tet i den siste starten ble det galopp ut på den siste langsiden for Diamond Way-sønnen, men avslutningen til sjette etter enda en galopp etter det var helt grei. Det var i klart tøffere omgivelser enn dette, og i en feilfri utgave tror vi på en topp vinnersjanse.

Det er litt enklere i mot for 10 Kitty Cat også ved denne anledningen, og når vi så hvordan Giant Cat-datteren avsluttet til sølv med tilsvarende forhold som det kan ligge an til i kveld i et stayerløp i den femte siste starten er det snakk om en opplagt gardering. Uforandret fin form holder 7 Wazzup Isaac, og selv om hesten virker til å være litt vanskelig å vinne med krysser vi tidlig mot ikke alt for skarp motstand.

Vår rangering: A: 2 B: 10-7 C: 1-4 D: 9-6-8-5-3

V5B-5, 1640 meter autostart
Vi støter på et litt småskummelt sprintløp for kaldblodshester i avslutningen på denne rebusen, og vi tyr således til bred gardering på samtlige spilleforslag. Bedre til en på lenge står 4 Yr Gubben (matchet i veldig tøffe omgivelser hele veien nå på slutten), og sist det var snakk om sprint vant Moe Odin-sønnen på fine 27.0 (og da setter vi et DD-spill til flotte odds!).

Ille til står en formsterk 12 Ernst, men krevende forhold taler til Ulfrigg-sønnens fordel. Varslet form nå på slutten har 8 Arnblessen gjort, og dersom det skulle klaffe litt med fine rygger i det lengste for Lome Elden-sønnen speeder han veldig fort til slutt. Nydelig til i løpet står både 3 Bo Jular og 9 Mille Mollyn, og begge skal da være snakk om tidlige garderinger.

Vår rangering: A: 4 B: 12-8-3-9 C: 10-7 D: 1-6-5-2-11

Spilleforslag
Til V5A-rebusen på Leangen har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 105, 420 og 1225 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre tre forslag til B-rebusen på tilsvarende summer ligger ute her .

Vår to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Leangen
V5A kl. 18.35 (løp 2-6)
V5B kl. 19.35 (løp 5-9)
DD kl. 20. 30 (løp 8-9)

Kjøp en bong og se løpene fra Leangen gratis på www.rikstoto.no i kveld.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken