Gå til sidens hovedinnhold

Soleklar lunsjbanker

Vår banker for dagen hører slett ikke hjemme i noe lunsjløp, og vi tror det er snakk om en klink vinner, mot meget behagelig motstand.

Klikk her for å se våre V5-forslag.

På Bjerke i går fikk vi full klaff i V65`en, og Nettavisen gratulerer de to som kjøpte vårt største spilleforslag denne onsdagen. Når vår spreke banker Yarrah Boko (kusk Lars A. Kolle gjorde det dog litt mer spennende enn nødvendig) strøk først over mål i finalen kunne to glade karer plusse på meget pene 16.086 kroner på kontoen, og vi satser mot nye gevinster i lunsjen på tilsvarende arena i dag.

Tet og slutt
Ja, vi er rimelig trygge på at 6 Callistoga leder rundt om i den andre avdelingen i dag, og garderer ikke den lynkjappe Comets Tail-sønnen. 5-åringen er vant til å møte klart bedre hester enn dagens konkurrenter, og fra et perfekt spor på sin optimale distanse, skal det dreie seg om en solid vinnersjanse. Midtfjeld-traveren nådde ikke helt opp i sin siste start etter litt pause, men var litt unskyldt ved den anledningen, all den tid han mistet en sko. Løp i kroppen har normalt gjort godt, og årets andre triumf blir etter alt å dømme bokført her.

Heller ingen lunsjhest
Nei, 6 Dauntless De Vie i innledningen er snakk om en lørdagshest på sitt beste, og etter den siste innsatsen å dømme etter litt pause bør Andover Hall-sønnen ha et bra bud på den gjeveste sjekken. Ved den anledningen avsluttet 4-åringen klart godkjent til tredje på fine 14.6, og i en feilfri utgave er Halle-traveren hesten å stå i mot til slutt.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Nyhet!
Nettavisen tilbyr nå sine lesere å motta nyhetsbrev-gratis, til V65 og V75-omgangene, og dersom du vil ha dette direkte til din e-post, går du inn å registrerer deg her!

Relativt åpent
I de tre øvrige avdelingene ser det ut til at det kan være rom for at det kan dukke opp noen overraskende vinnere, og vi garderer bredt på samtlige forslag. I V5-3 syntes vi dog duoen 1 Militant og 6 Hunstad Elden hever seg litt over mengden. Begge er under utvikling, og i feilfri utgaver dukker de garantert opp i kampen helt der fremme.

Ekspertforslag
Til lunsjen på Bjerke har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 108, 360 og 1215 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Det største forslaget er et ab-system, som vi har fylt ut på tre kuponger her .

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 13.30-14.30!

Kommentarer til denne saken