RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solér gir seg som Start-manager

Foto: Gorm Kallestad/Scanpix
Sist oppdatert:
Etter bare halvannet år i rollen som Start-sjef, gir Erik Solér nå beskjed om at han trekker seg som manager i Sørlands-klubben.

- Det er riktig at jeg kommer til å trekke meg fra stillingen som manager i Start, bekrefter Erik Solér overfor Fædrelandsvennen.

Den tidligere storspilleren vil imidlertid vente til etter årets sesong før han gir seg i jobben. Han begrunner avgjørelsen med at han ikke får gjort god nok jobb for klubben ettersom han ikke bor i Kristiansand, og fordi han har for mange andre jern i ilden.

- Jeg jobber nok tre-fire timer daglig med Start, men en sportslig leder for en eliteserieklubb bør jobbe 10-12 timer hver dag. For tiden jobber jeg med å bygge opp egne firmaer i Oslo og merker at det ikke er tid nok til å gjøre alt jeg skulle ønske jeg kunne gjort for Start, sier Solér, som nå ser for seg en rolle som styremedlem i klubben.

Klubben har nå som målsetting å få på plass en sportsdirektør så snart økonomien tillater det, trolig straks 2005-sesongen er over til høsten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere