Gå til sidens hovedinnhold

Solgt for 260 millioner

Her er deadline days største kjøp.

Sjakhtar Donetsk-trener Mireca Lucescu bekreftet torsdag kveld at Willian har kommet til enighet med Anzji Makhatsjkala om en overgang.

Både Chelsea og Tottenham har vist interesse for mannen som var med å sende Chelsea ut av Champions League denne sesongen.

- Lite gjennomtenkt
Etter at Anzji matchet utkjøpsklausulen på 35 millioner euro hadde ikke Sjakhtar noe annet valg enn å la brasilianeren gå.

- Det er en personlig avgjørelse, og vi må respektere den. En klubb var villig til å betale utkjøpsklausulen, og det er lite vi kan gjøre, sier trener Lucescu til Sport Express.

Treneren innrømmer at han prøvde å overtale 24-åringen til å bli værende i Donetsk.

- For å være ærlig, prøvde jeg å overtale ham til å bli fordi jeg synes avgjørelsen hans er forhastet og lite gjennomtenkt. Han er som en sønn for meg.

- Hadde oppnådd mer her
Lucescu la heller ikke skjul på hva han syntes om overgangen da han tok farvel med brasilianeren.

- Han kom til Sjakhtar nesten som et barn og forlater oss som en 24 år gammel mann. Jeg sa til ham at han hadde oppnådd mer med oss da vi sa farvel.

Treneren fikk deretter spørsmål om hvorfor spilleren ikke hørte på ham.

- Hvorfor han ikke hørte på meg? Jeg antar at han var under et stort press fra agenten sin og slektninger som ville ha alt på en gang.

Willian kom fra brasilianske Corinthians i 2007 og har spilt i Sjakthtar Donetsk siden.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '1cw4qnlpqqggx1i7w61wf00ayl', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1cw4qnlpqqggx1i7w61wf00ayl', 'eplayer14');
Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken