Gå til sidens hovedinnhold

Solgt i siste time

Mens Arsenal endelig åpnet pengepungen. Nettavisen fulgte «Deadline Day».

Det ble som ventet en travel siste dag av overgangsvinduet i Premier League. De helt store signeringene uteble, men mot slutten ble det nok av drama.

Liverpools Raul Meireles sendte inn en søknad om å bli solgt til Chelsea i siste time før vinduet stengte. Det holdt faktisk til at overgangen gikk i boks.

Det er mulig ting foregikk i kulissene lenger enn dette, men noen timer tidligere ble det faktisk meldt at Meireles ønsket å bli på Anfield.

Den tidligere Porto-spilleren har signert en fireårskontrakt. Ellers hentet Liverpool inn Craig Bellamy og solgte David Ngog til Bolton.

Travel Wenger
Også Arsenal hadde en svært travel dag. Det var nærmest et krav fra fansen at Arsene Wenger skulle bruke penger og det gjorde også franskmannen.

Den tyske stopperen Per Mertesacker og backen André Santos ble tidlig klare, mens Yossi Benayoun og Mikel Arteta kom på tampen.

Sagaen rundt Arteta fulgte oss gjennom hele kvelden og overgangen ble ikke bekreftet før rundt en halvtime etter at vinduet stengte på balløya.

Wenger sendte også urokårka Nicklas Bendtner på lån til Sunderland.

Spurs ryddet
Tottenham var også aktive, men først og fremst kvittet Harry Redknapp seg med spillere. Fansen kunne likevel glede seg over at Scott Parker endelig ble klar fra West Ham.

Ut forsvant Jermaine Jenas og Alan Hutton - begge til Aston Villa. Wilson Palacios gikk til Stoke og David Bentley ble lånt ut til West Ham. Også Peter Crouch gikk til Stoke.

Redknapp kunne også fortelle at Luka Modric nå har godtatt at han blir værende i klubben. Tottenham skal ha avslått et Chelsea-bud på rundt 40 millioner pund for kroaten.

City sjokkerte
Onsdagens kanskje mest overraskende overgang fant imidlertid sted i Manchester.

Den lyseblå klubben i byen valgte å hente Owen Hargreaves på gratis overgang. Midtbanemannen har fått en prestasjonsbasert kontrakt.

Hargreaves har slitt mye med skader i karrieren og takket for seg hos erkerival Manchester United etter forrige sesong.

Se alle overgangene i faktarammen til venstre i denne artikkelen.

3220418

Nettavisen fulgte vinduet:
01.04: Da er klokken passert 01.00 og det er på tide og takke for meg. Jeg vil gjerne takke alle våre lesere for mange fantastiske innspill og bidrag igjennom dagen. Håper alle har storkost seg med denne fotballens julaften og så er det bare å telle dagene til januar. Nå ser jeg fram til å faktisk se litt Premier League-fotball, uten å tenke så mye på overganger. God natt! :)

00.49: Jeg hadde så vidt rukket å skrive setningen under, før Anton Ferdinand ble meldt klar for QPR. Et bra vindu for londonklubben.

00.48: Da ser det ut til at vi nærmer oss slutten, gitt. Fortsatt noen overganger som ikke er helt avklart, som Anton Ferdinand til QPR, men det vil vel bli avklart i løpet av natten.

00.40: Peter Crouch skal nå være klar for Stoke. Rapportene tilsier at klubben har punget ut 10 millioner pund for den lange staken.

00.25: Royston Drenthe har signert for Everton. Vingen kommer fra Real Madrid.

00.17: Mikel Arteta er klar for Arsenal. Everton-spilleren skal ha kostet Arsene Wenger rundt 10 millioner pund.

00.14: Journalisten Oliver Kay melder at Mikel Arteta er klar for Arsenal.

00.13: Nicklas Bendtner har gått på lån fra Arsenal til Sunderland.

00.09: Nå er Raul Meireles klar for Chelsea. Londonklubben bekrefter dette på sine nettsider . Det er snakk om en fireårsavtale.

00.08: Det er fortsatt usikkert hva som skjer med Mikel Arteta og Raul Meireles. Vi venter i spenning på siste nytt.

00.06: Aston Villa bekrefter at de har hentet Jermaine Jenas og Alan Hutton fra Tottenham. Jenas kommer på lån, Hutton kommer på permanent overgang.

00.00: Da var vinduet stengt. Vi minner likevel om at det fortsatt kan komme flere bekreftede overganger utover natten. Jeg sitter her én time til, så følg med!

23.59: Nå stenger vinduet straks. Arsenal skal kjempe mot klokken for å sikre seg Mikel Arteta. Chelseas bud på Raul Meireles skal være akseptert.

23.55: Det ryktes at Chelsea har kommet med et bud på 15 millioner euro for Raul Meireles. Portugiseren har bedt om å bli solgt fra Liverpool.

23.47: Hva skjer med Mikel Arteta? Vel, Everton-manager David Moyes skal ha sagt at spanjolen ønsker å spille Champions League-fotball og er på vei bort. Arsenal neste?

23.43: Det er også bekreftet at Scott Dann har signert for Blackburn. Dann og Chris Samba kan bli et interessant stopperpar å følge.

23.41: Nå renner det inn med bekreftede overganger. Bryan Ruiz er klar for Fulham. Han blir hentet fra nederlandske Twente.

23.40: Craig Bellamy er klar for Liverpool. Spissen skal ha signert en toårskontrakt med sin gamle klubb.

23.37: Shaun Wright-Phillips er klar for QPR. Han forlater Manchester City. - Det som skjer her er spennende og jeg vil være en del av det, sier han.

23.33: Yossi Benayoun bekrefter på Twitter at han er klar for Arsenal. - Jeg er storfornøyd med å ha signert, skriver han. Les mer om det her!

23.30: Liverpool opplyser at Raul Meireles har bedt om å bli solgt. Det er kanskje litt i seneste laget, Raul?

23.23: Snart bare en halvtime igjen. Får vi en storsignering før vinduet stenger?

23.22: Det ser ikke ut til at Newcastle får bruk for helikopteret sitt. Sky Sports melder at overgangene for Liam Ridgewell og David Ruiz har strandet.

23.13: Craig Bellamy er på Liverpools treningsanlegg, Melwood. Dermed tyder alt på at golfentusiasten blir klar i løpet av kvelden.

23.08: Stoke bekrefter på sin nettside at Wilson Palacios har signert fra Tottenham. Det ryktes at «The Potters» betaler 8 millioner pund.

23.05: Det ryktes at den ferske Manchester City-spilleren Owen Hargreaves har skadet seg. Han skal ha falt ut av overgangsvinduet.

23.00: Flere Tottenham-spillere på vei ut. Aston Villa bekrefter at Alan Hutton og Jermaine Jenas er på vei. Førstnevnte kjøpes, sistnevnte lånes.

22.56: Stoke skal ha sikret seg Wilson Palacios fra Tottenham. Ifølge Sky Sports er overgangssummen på 8 millioner pund. Peter Crouch er også nær ved å signere for Stoke.

22.53: Jeg, Ole Jonny, vil sitte her til klokken 01.00 i natt og guide dere gjennom begivenhetene. Vi takker for alle innspill så langt og setter pris på alle bidrag. Send en mail , da vel!

22.49: Mye som rører seg når vi snart går inn i den siste timen av vinduet. Arsenal skal ha sikret seg Yossi Benayoun på lån, samtidig som også Mikel Arteta skal være på vei.

22.47: Det skjedde også mye i Serie A, før vinduet stengte klokken 19.00. Roma signerte hele fire nye , mens også Inter styrket angrepet .

22.46: Litt nyheter fra Tippeligaen. Solskjær henter brasse og FFK selger Piiroja .

22.43: Liverpool-talentet Nathan Ecclestone skal være på medisinsk sjekk hos Fulham. Klubbene skal være enige om en overgangssum.

22.41: En leser etterlyste noen Leeds-nyheter tidligere i kveld. Nå har vi noe, men dessverre er det dårlig nytt. Swansea vil gjøre et framstøt for å sikre seg Federico Bessone.

22.39: Mikel Arteta skal angivelig ha bedt Everton om å bli solgt. Arsenal står og tripper og er klare til å hente spanjolen.

22.35: Peter Crouch skal ha passert legesjekken i Stoke, skrives det på Twitter. Nå mangler det bare at den storvokste spissen skriver under på en fireårskontrakt.

22.31: Yossi Benayoun skal være klar for Arsenal. Det er snakk om en låneavtale på ett år.

22.28: Jason Puncheon, som var innom Blackpool sist sesong, skal være på vei til QPR. Den andvedelige angrepsspilleren skal være på plass i London.

22.24: Mikel Arteta skal igjen være akutell for Arsenal. Ifølge Jack Wilshere skal Everton-spilleren være i samtaler med londonklubben.

22.22: Ting har skjedd i Arsenal. Sky Sports melder om store nyheter. Vi tipper det omhandler Yossi Benayoun.

22.19: West Bromwich Albion bekrefter at klubben har kvittet seg med Marek Cech. Forsvarsspilleren har gått til tyrkiske Trabzonspor.

22.17: Harry Redknapp kan videre fortelle at Luka Modric nå er bestemt på å bli i Tottenham. Et bud på 40 millioner pund skal ha blitt avslått for kroaten.

22.08: - Jeg er sliten og skal hjem, sier Harry Redknapp og virker fornøyd med at Scott Parker har kommet inn porten i dag. Betyr dette at Kaka-ryktene bare var tøys?

22.06: Kaka-ryktene svirrer i lufta, men Gary Cahill blir ikke Tottenham-spiller. Det bekrefter Spurs-sjef Harry Redknapp til Sky Sports.

21.58: Tottenham går for Kaka. Det melder faktisk Sky Sports. Brassen skal angivelig ha blitt observert i London tidligere i dag. Kan Redknapp overraske?

21.53: Yossi Benayoun på Twitter: «Jeg blir i London. Kommer til å signere snart». Israeleren har blitt linket med Arsenal i hele dag.

21.51: Tidligere Leeds-helt Jermaine Beckford forlater Everton og skal være klar for Sven Göran Erikssons Leicester, det melder Sky Sports.

21.47: En liten nyhet fra den norske Tippeligaen må vi ta oss tid til. Stopperen Raijo Piiroja skal ha gått fra Fredrikstad til nederlandske Vitesse.

21.45: Chelsea-unggutten Gaël Kakuta er nå bekreftet klar for Bolton. Låneavtalen varer fram til 1. januar, blir det opplyst.

21.40: Tidligere i kveld ble det klart at Owen Hargreaves har signert for Manchester City. Les mer om det her!

21.37: David Ngog er nå bekreftet klar for Bolton. Det er Anfield-klubben som melder dette på sin nettside .

21.34: Vi håper Arsenal-manager Arsene Wenger vil dra en kanin ut av hatten i løpet av kvelden, men enn så lenge er det bare Yossi Benayoun det snakkes om.

21.32: Chelsea-nytt! Londonklubbens unggutt Gaël Kakuta skal ha gått på lån til Bolton. Owen Coyle er også nær ved å sikre seg Liverpools David Ngog.

21.31: Hva skjer, Harry Redknapp? Det eneste som vil overraske oss ved vår favoritt-«wheeler & dealer», er om det ikke skjer noe rett før midtnatt.

21.25: Royston Drenthe er på plass i Liverpool og skal være i samtaler med Everton. Dan Roan i BBC melder dette.

21.23: Mye som skjer i kveld, men vi venter fortsatt på en skikkelig storovergang. Hva med Carlos Tevez? Hva med Luka Modric?

21.21: David Ngog skal være klar for Bolton. Overgangen er ikke bekreftet fra klubbene, men alt tyder på at spissen har signert.

21.17: Aston Villa er i ferd med å styrke stallen. Tottenham-duoen Jermaine Jenas og Alan Hutton skal begge være på Villa Park for legesjekk akkurat nå.

21.12: Sorry, Stoke. Verken Manchester City eller Adam Johnson er spesielt interesserte i å få til en låneavtale med dere. Ja, ja, dere får i det minste to meter spiss i kveld.

21.10: Newcastle, laget som altså har et helikopter stående klart i dag, skal ha lagt inn et bud på Birmingham-spiller Liam Ridgewell.

21.08: Blackburn skal ha frigitt sjarmtrollet El-Hadji Diouf. Det melder Sky Sports.

21.05: På den litt mer seriøse siden, kan vi melde at Stoke, som er nær ved å signere Peter Crouch, også vil låne Manchester Citys Adam Johnson.

21.03: Nettavisen kan avsløre følgende: Asker-laget Hammer & Sag har sikret seg tidligere U18-landslagsspiller for Sverige, Fredrik Blomster. Vi snakker bedriftsfotball.

20.57: Craig Bellamy skal være enig med Manchester City om en sluttpakke. Dermed er veien åpen for en overgang til Liverpool.

20.53: Peter Crouch har sagt ja til å spille for Stoke. Det er imidlertid noen finansielle greier som spilleren må avklare med Tottenham. Crouch må også bestå legesjekken.

20.49: Det siste Nicklas Bendtner-ryktet vi hørte linket ham til Blackburn. Nå skal Steve Bruce og Sunderland være på banen. Manageren har allerede bestilt pizza.

20.45: Nå skal Newcastle ha matchet budet på Twentes Bryan Ruiz. Fulham har tidligere fått et bud akseptert. Ifølge Sky Sports har Newcastle et helikopter på stand by.

20.41: Liverpools David Ngog takker for den fine tiden han har hatt i klubben. Det betyr vel at han snart er klar for Bolton.

20.38: Owen Hargreaves er klar for Manchester City . Det bekrefter de lyseblå på sin nettside. Det er snakk om en ettårsavtale.

20.36: Shaun Wright-Phillips skal være på legesjekk i QPR. Manchester City og londonklubben skal være enige om overgangssum.

20.33: Martin, en leser med Liverpool-sympatier, håper på spisskjøp i kveld. Han håper at både Daniel Sturridge og Craig Bellamy kommer inn porten på Anfield.

20.30: Chelseas forsvarstalent Patrick van Aanholt skal ha gått på lån til Wigan. Kan du gjette hvem som melder dette? Sky Sports, selvfølgelig.

20.28: Kunne Adam Johnson, han i Manchester City, være noe for Liverpool? Det viskes på Twitter om en mulig overgang, men dette er altså veldig løst.

20.18: Nå ryktes det at Mikel Artetas overgang til Arsenal har strandet. Dermed ser det ut til at londonklubben må satse på Yossi Benayoun.

20.13: Wigan bekrefter at Shaun Maloney er hentet fra Celtic. Manager Roberto Martinez beskriver ham som en «magisk» kantspiller.

20.11: Harry Redknapp har en travel dag. Peter Crouch, Sebastien Bassong, Allan Hutton og Jermaine Jenas er alle på vei bort. David Bentley har allerede gått på lån til West Ham.

20.07: Henrik, med hjerte i Arsenal, håper på Mikel Arteta, Yann M'Vila, og Eden Hazard i kveld. «Florent Malouda er også en spiller Arsenal burde kjøpe», skriver han.

20.04: Everton skal ha akseptert et bud fra Leicester for Jermaine Beckford. Dermed ser det ut til at Sven Göran Eriksson kan skryte av ny spiss i morgen.

20.02: En leser tipper at Manchester City er ute etter Gadaffi (eller var det Khadaffi?) for 35 millioner pund. «De har ikke sett ham spille, men hørt at alle er ute etter ham».

19.53: Vi ønsker fortsatt flere ønsker, rykter og røverhistorier fra dere lesere ? Hva vil skje i nettopp din klubb. Spådommen kan sendes på mail .

19.51: Wigan har åpnet pengepungen og sikret seg Shaun Maloney fra Celtic. Igjen er aktive Sky Sports kilden.

19.47: Sky Sports melder at Yossi Benayoun nå er i samtaler med Arsenal. Det skal være snakk om et lån. Chelsea-spilleren har også blitt linket med en retur til Liverpool.

19.44: Stoke har fortsatt ikke bekreftet at Peter Crouch er klar for klubben, men troverdige Sky Sports hevder at overgangen er sluttført.

19.41: Sky Sports melder at Peter Crouch er enig med Stoke. Cameron Jerome skal også være svært nær ved å signere.

19.39: Det sies nå at Tottenham og Bolton skal være enige om en overgangssum for Gary Cahill. Nå må spiller og klubb bli enige om de personlige betingelsene.

19.39: Sky Sports melder at de har såkalt «breaking news» om Yossi Benayoun. Vi venter i spenning.

19.33: Arsenal har sendt nykommer Joel Campbell på lån til franske Lorient. Spissen Gilles Sunu har gått til samme klubb, på en permanent overgang.

19.31: Vår danske venn Nicklas Bendtner har tidligere i dag vært i samtaler med Stoke, mens Everton ikke ville ha ham i en Mikel Arteta-avtale. Nå er Blackburn på banen.

19.27: Luka Modric skal ha blitt sett mens han prøver å snike seg bort fra White Hart Lane. Beviset finner du her . Dog godt skjult. Eller kanskje ikke?

19.25: Ettertraktede Scott Dann skal være i ferd med å signere for Blackburn. Stopperen skal ha passert legesjekken og nå mangler det bare at penn møter papir.

19.24: Det ser ut som vi har fått en ny overgang. Twente skal ha bekreftet at Fulham har signert Bryan Ruiz. Overgangssummen skal ligge på 10,6 millioner pund.

19.22: Det skotske fotballforbundet har nå bekreftet at Allan Hutton har fått reise fra landslagssamling. Spurs-backen blir linket med både Aston Villa og Fulham.

19.21: Overgangsvinduet i Serie A er for øvrig nå stengt. Roma har hatt en fin dag og blant andre hentet Miralem Pjanic og Fernando Gago.

19.20: Det ser ut til at Arsenal må få til en ren pengeavtale for Mikel Arteta. Everton skal nemlig ha avslått et tilbud om penger + Nicklas Bendtner.

19.13: Mens Raul Meireles blir, ser det også ut til at Craig Bellamy kommer inn porten på Anfield. På Twitter ryktes det også at Damian Comolli jobber med en signering til.

19.07: James Pearce i Liverpool Echo mener å vite at Raul Meireles kommer til å bli i klubben. Portugiseren har vært offer for en rekke rykter den siste tiden.

19.03: Leseren Robert kommer med følgende spådom: Arsenal signerer hele det franske U16-landslaget, Chelsea går for Ronaldo (den tykke), mens Spurs vil bruke pengene på Real Madrids Champions League-pokaler.

19.01: Youssi Benayoun har blitt linket til flere klubber i dag og nå skal også Arsenal ha meldt seg inn i kampen om mannen fra Israel.

18.58: Vi prøver oss på en liten oppsummering på noen mulige overganger. Mikel Arteta skal være på vei til Arsenal, Craig Bellamy på vei til Liverpool, Jermaine Jenas skal være på legesjekk i Aston Villa, mens Peter Crouch skal være aktuell for Stoke. Everton snuser på Royston Drenthe og Owen Hargreaves skal være svært nær ved å signere for Manchester City. Puh!

18.56: Det er visst flere som kan forlate White Hart Lane i løpet av kvelden. Peter Crouch er på vei bort og QPR skal ha vist interesse for stopperen Sebastien Bassong.

18.55: Jermaine Jenas til Aston Villa? Det er i hvert fall et rykte som verserer flere steder nå. Tottenham-mannen skal angivelig være på legesjekk i Birmingham-klubben.

18.50: Christopher, med hjerte i Manchester United, håper Sir Alex Ferguson går for Mario Götze i dag. «I forhold til Sneijder, er han yngre, billigere og har et enormt potensial», skriver han.

18.47: Stoke har blitt linket til flere spisser. Nicklas Bendtner, Peter Crouch og Cameron Jerome blant annet. Vår leser Dagfinn er imidlertid redd for at det blir null spisskjøp på Britannia.

18.44: Owen Hargreaves er ventet å skrive under for Manchester City i løpet av en times tid. Kilden er Sky Sports. Noen er imidlertid redd han skal skade seg under selve signeringen.

18.41: Nå meldes det at Evertons interesse for Royston Drenthe fra Real Madrid er reel. Partene skal være i samtaler om en overgang i skrivende stund.

18.37: Nå er vi i gang med noen spådommer her, ja. Tobias, med hjerte i Arsenal, håper klubben henter Yann M'Vila fra Rennes. Han tror også Mikel Arteta signerer.

18.32: Er det noe liv blant dere lesere der ute? Send oss gjerne spådommer for hva tror du vil skje i nettopp din klubb. Spådommen kan sendes på mail .

18.31: Det har vært mange rykter rundt Chelseas Florent Malouda de siste ukene, men franskmannen opplyser nå at han ikke har planer om å resie i sommer.

18.29: Det har vært stille rundt Manchester United i dag. Og stille ser det også ut til å bli utover kvelden. Wesley Sneijders agent har igen avkreftet at hans klient er på vei til Old Trafford.

18.28: Giuseppe Rossi kommer trolig ikke til å flytte på seg i sommer. Guillem Balague opplyser at Villarreal krever 40 millioner euro pluss, pluss, for sin spissjuvel.

18.26: Nå melder også Sky Sports at Mikel Arteta er på vei til Arsenal. TV-kanalen opplyser også at londonklubbben har lagt inn et bud på 10 millioner pund.

18.25: Vi tar en tur til Tyskland igjen. Hertha Berlin har sikret seg Anis Ben-Hatira fra Hamburg. Det er bekreftet.

18.22: Flere klubber skal være interessert i Manchester Citys Adam Johnson. De lyseblå skal imidlertid ha avslått bud fra Atletico Madrid, Sevilla, Malaga og Chelsea for vingen.

18.20: Og når vi først er inne på Liverpool. FOX Soccer, ja faktisk, melder at Chelseas Daniel Sturridge er i samtaler med Anfield-klubben nå.

18.17: Liverpool bekrefter kjøp av unggutt. Villyan Bijev fra California Odyssey er klar. Spilleren mangler imidlertid arbeidstillatelse og vil bli sendt på lån til tyske Fortuna Dusseldorf.

18.15: West Ham har bekreftet at David Bentley er klar for klubben. Det er i første omgang snakk om et lån av Tottenham-spilleren, som varer sesongen ut.

18.10: Fortsatt rykter om at Arsenal vil ha Mikel Arteta. Er Everton-spilleren tiltenkt rollen som erstatter for Francesc Fabregas? Prisen skal være ti millioner pund.

18.05: Napoli har sikret seg den argentinske forsvarsspilleren Ignacio David Fideleff fra Newell's Old Boys.

18.04: Sky Sports har mast om Allan Hutton og Aston Villa i hele dag. Nå har nyhetsformidleren også funnet ut at budet skal være på 4 millioner pund.

18.02: Sunderland er i ferd med å gi opp kampen om Peter Crouch og spilleren ser ut til å havne i Stoke i stedet. Det betyr vel at Bendtner ikke havner på Britannia?

18.00: Spissen Andrea Caracciolo har skiftet beite fra Bresica til Genoa. Vi snakker altså Serie A. Prislappen skal være 1,6 millioner euro.

17.59: Ellers i Bundesligaen har Hamburg snappet opp Ivo Ilicevic fra Kaiserslautern. Han skal erstatte Eljero Elia, som nylig signerte for Juventus.

17.55: I Tyskland har klubben til Anthony Ujah, Mainz 05, signert Schalke-spissen Mario Gavranovic. Overgangen er bekreftet av klubbene.

17.52: Giovanni dos Santos ønsker seg til spanske Sevilla og bare Sevilla. Spanjolene vil tilby fire millioner euro, men Spurs ønsker seg ti, tvitrer journalisten Guillem Balague.

17.49: 17 år gamle Tommaso Trani fra AC Milan er klar for Queens Park Rangers. Det opplyser klubben på sin nettside.

17.48: David Bentley ble aldri noen suksess i Tottenham. Nå kan den tidligere Blackburn-vingen være på vei til West Ham, melder ITV Football.

17.45: Både inn og ut i Arsenal i dag. Midtbanemannen Henri Lansbury har gått på lån til West Ham. Lånet varer ut den inneværende sesongen.

17.42: En liten tur til Italia igjen. Roma har signert den ettertraktede Miralem Pjanic fra Lyon. Overgangssummen skal ligge på 8,8 euro.

17.38: Den spanske avisen AS melder at Everton har signert den nederlandske vingbacken Royston Drenthe.

17.35: Ifølge troverdige journalister på Twitter, skal brassen Renato Augusto være et overgangsmål for Wenger. Spillerens kontraktsituasjon skal imidlertid være komplisert, heter det.

17.32: Da var papirarbeidet unnagjort og Per Mertesacker er helt klar for Arsenal. Da kan Arsene Wenger konsentrere seg om neste post på agendaen.

17.30: I Italia har Inter nå bekreftet at klubben har signert Diego Forlan. Dette har i grunn vært kjent en stund, men nå altså offisiellt.

17.28: Tottenhams Allan Hutton skal heller ikke være på trening med sitt landslag, det skotske. Sky Sports hevder at backen er i samtaler med Aston Villa.

17.27: Sky Sports News skriver nå at Craig Bellamy har reist fra trening med landslaget til Wales. Hvor han skal? Liverpool selvfølgelig, ifølge TV-kanalen.

17.24: Minner også om at vi tar imot tips om morsomme fotballvideoer, artige saker eller annet nettsnacks. Det blir nok travelt utover, men litt annen underholdning må vi jo også ha.

17.22: Ai, ai, ai! Der fikk vi en ny bekreftet Premier League-overgang. Fulham har sikret seg forsvarsspilleren Zdenek Grygera fra Juventus.

17.19: Vi er interessert i å vite hva dere, leserne, tror vil skje i løpet av de neste timene. Send oss en mail med dine spådommer, så skal vi dele de beste. Det er lov å være morsom.

17.17: Kommer det noen ny spiss til Liverpool? Flere blir i hvert fall linket. Craig Bellamy, Daniel Sturridge, og Mauro Zarate er menn som har blitt nvent i løpet av dagen.

17.13: Jeg kan åpne med å fortelle dere at Manchester Citys svenske spisstalent, John Guidetti, har gått til Feyenoord på lån. City bekrrefter overgangen på sin nettside.

17.11: Da har vi hatt et lite vaktskifte. Harald tar seg en velfortjent hvil, mens jeg, Ole Jonny tar over og skal styre skuta fram til klokken 01.00 i natt. Tjoho!

17.10: Ryktene om at Asamoah Gyan skal ha levert inn en overgangssøknad, har blitt kategorisk avslått av Sunderland.

17.07: Arsenal bekrefter nå at Per Mertesacker er klar for klubben, så fort papirarbeidet går igjennom. Tyskeren kommer fra Werder Bremen.

17.04: QPR har avkreftet at de er interessert i Tottenhams Sebastian Bassong.

17.03: Svenske John Guidetti har gått på lån fra Manchester City til Feyenoord.

17.02: Anton Ferdinand skriver til sin bror, Rio, at han venter på å gå i gang med den medisinske testen. QPR er klubben det er snakk om.

16.57: Ben Smith i The Times sier at Craig Bellamy fortsatt er en mulighet for Liverpool. Kollegaen Duncan Castle sier at Bellamy er Liverpools hovedprioritet i dag. Stoke, Tottenham og QPR er også interessert.

16.50: Shaun Wright-Phillips sin overgang til QPR skal være like rundt hjørnet. QPR-manager har uttalt at det er opp til Manchester City om en avtale blir klar. Det forventes at QPR vil hente inn flere spillere i løpet av dagen.

16.45: Wilson Palacios overgang til Stoke kan fortsatt gå gjennom. Grunnen til forsinkelsen, skal være at Stokes første bud var på både Palacios og Peter Crouch.

16.38: Yossi Benayoun på Twitter: «Nothing yet».

16.36: Fenerbache bekrefter på børsen at Arsenal betalte 7 millioner euro (6,2 millioner pund) for Alvaro Santos.

16.25: Evian bekrefter på sin offisielle hjemmeside at de har kjøpt Christian Poulsen fra Liverpool. Ser ut som dansken har signert for en sesong.

16.10: Arsenal bekrefter at venstrebacken Andre Santos har skrevet under for klubben. Brasilianeren har skrevet under på en langtidskontrakt og vil få drakt nummer 11.

16.06: Asamoah Gyan skal ha levert inn en overgangssøknad i Sunderland. Det har tidliger vært rykter om at Galatasaray vil ha spissen.

16.05: BBC melder at Yakubu vil gå fra Everton til Blackburn i dag.

15.57: Det meldes fra Italia at Mauro Zarate har gått på lån til Inter. Inter skal også ha opsjon på å kjøpe spissen.

15.50: Tottenham bekrefter nå at Scott Parker har skrevet under for klubben. Overgangssummen er ukjent.

15.44: Sky Sports «avslører» at Liverpool også er ute etter Craig Bellamy - noe som har vært kjent i minst et par dager. At Stoke har meldt seg inn i kampen, er imidlerid nytt.

15.33: BBC-journalist Dan Roan var en av meget få som hele tiden hevdet at Joe Cole skulle til Lille, til tross for interesse fra andre klubber. Nå sier journalisten på Twitter at tre klubber er interessert i Yossi Benayoun, men at spilleren mest sannsynlig havner i Liverpool.

15.29: Tidligere Arsenal-stjerne Alexander Hleb har gått på lån til Wolfsburg.

15.27: Dan Roan har vært pålitelig tidligere i dag. Nå melder han at samtalene mellom Chelsea og Porto har brutt sammen.

15.23: Stjeler nok ingen overskrifter, men likevel; Wolverhampton har lånt ut David Davis til Inverness Thistle.

15.22: Ettersom Scott Parker ser ut til å gå til Tottenham, vil West Ham prøve å få låne Arsenals Henry Lansbury.

15.14: Shaun Wright-Phillips sin overgang til QPR har blitt forsinket, etter at spilleren sliter med å komme til en enighet med City om en sluttpakke.

15.11: Kevin De Bruyne er irritert på at Chelseas bud ble avslått av Genk. Agenten til midtbanespilleren håper at overgangen skal kunne bli gjennomført i løpet av dagen.

15.08: Sky Sports melder at Scott Parkers overgang til Tottenham er klar. Det er ennå ikke bekreftet fra klubbene, men det er nok bare snakk om tid.

15.05: Det ser ut til at Gary Cahill vil bli i Bolton, men Tottenham og Arsenal følger fortsatt situasjonen.

15.00: NI TIMER IGJEN! Joe Cole til Lille er bekreftet. Scott Dann vil gå til Blackburn, Denis Stracqualuisi ventes å bli klar for Everton og Anton Ferdinand og Shaun Wright-Phillips er på vei til QPR. Owen Hargreaves er fortsatt ikke klar for Manchester City og Per Mertesacker og Andre Santos sine overganger til Arsenal er heller ikke bekreftet. Det er altså mer å se fram til i dag.

14.59: De som håper på en overgang for Eden Hazard til Arsenal som følge av Joe Coles overgang til den franske klubben, blir nok skuffet. Lille har avvist at de har mottatt bud på talentet og insisterer på at Hazard blir værende.

14.57: Newcastle håper at Sochaux er villige til å selge Modibo Maiga i løpet av dagen.

14.47: St. Etienne har bekreftet at de har signert Max Gradel fra Leeds United.

14.46: BBC melder nå at det ikke er noe sannhet i at Aston Villa er interessert i Jermanie Jenas.

14.34: Det blir bekrefter at Leicester har fått et bud på rundt 4 millioner pund på Jermaine Beckford akseptert av Everton.

14.30: Sterke rykter nå om at Craig Bellamy er på vei til Liverpool for å ha en medisinsk sjekk.

14.28: Liverpool har lånt ut unggutten Villyan Bijev til Fortuna Dusseldorf.

14.20: Chelsea fullførte i helgen kjøpet av Ulises Davila. Nå er det klart at mexicaneren blir lånt ut til Vitesse, og dermed blir lagkamerat med Marcus Pedersen.

14.19: Blackburn ønsker seg Evertons spiss Yakubu.

14.17: Det meldes også at Nicklas Bendtner sin overgang til Stoke har falt igjennom.

14.16: På Sky Sports sies det nå at Aston Villa vil prøve seg på Jermaine Jenas.

14.13: En internasjonal nyhet; Real Madrids Lassana Diarra skal ha takket nei til en overgang til AC Milan.

14.07: Scott Dann skal nå være i Blackburn for å foreta en medisinsk sjekk. Klubbene er imidlertid ikke enig om en overgangssum, men en overgang nærmer seg.

14.05: Everton holder endelig på å signere en spiller! Klubben nærmer seg en låneavtale for Denis Stracqualuisi - en spiss fra Argentina.

14.01: Sven Göran Eriksson vil ha Jermaine Beckford som sin nye spiss. Leicester skal ha kommet med et bud på 2,5 millioner pund.

13.58: Trenger ikke å ligge noe i det, men oddsen på at Wesley Sneijder forlater Inter har gått ned på Sky bet.

13.40: Nå skjer det ting! Sunderland bekrefter at de har blitt enige med QPR om en pris for Anton Ferdinand. De nye eierne i QPR prøver virkelig å holde laget i Premier League.

13.35: Akkurat idet Sky Sports går til reklame med beskjeden om at Joe Cole er på vei til Aston Villa, står det på Lilles offisielle hjemmeside at Joe Cole er klar for et låneopphold i klubben. Joe Cole til Frankrike, og en av mange av dagens overganger er dermed bekreftet altså.
Les mer: Mesterliga-moro for Joe Cole

13.30: Sky Sport melder at Stoke har blitt enig med Birmingham om en pris for Cameron Jerome. Dette ble også hevdet tidligere, men da ble det avvist av Birmingham. Så får vi se om det stemmer denne gangen.

13.26: Carlos Tevez ser ut til å bli i Manchester City, selv om han tidligere i sommer uttalte at han ville vekk. En kilde forteller BBC at det nå er umulig for Tevez å forlate City. Det har vært to bud på spilleren, men disse matchet ikke City verdsettelse av argentineren.

13.21: En portugisisk avis hevder at Porto vil ha Romelu Lukaku på et sesonglangt lån, som en del av avtalen for Alvaro Pereira.

13.15: Andre Santos skal ha bekreftet ovenfor tyrkisk media at han forlater Fenerbache til fordel for Arsenal.

13.01: Wigan-manager Roberto Martinez bekrefter at Wigan er ute etter en spiller til, i tillegg til Albert Crusat som ble klar tidligere i dag.

12.59: Dårlige nyheter for Newcastle. Papiss Demba Cisse kommer til å bli i Freiburg denne sesongen.

12.56: Nicklas Bendtner bekrefter til sporten.dk at det er like før hans overgang til Stoke blir gjennomført.

12.55: Rykter om at Aston Villa vil ha Joe Cole, men spilleren er i Frankrike. Det kan dette bildet bekrefte.

12.47: Er det lunsj i England? Veldig stille nå. Kan benytte anledningen til å videreformidle noen tvilsomme rykter der folk har blitt «spotted».
- Mauro Zarate skal ha blitt sett på vei inn til Liverpools treningsfelt.
- Kaka har blitt sett i London.
- Wesley Sneijder skal ha satt seg i et fly på vei til England.

12.40: Ser ut til at Arsenal-fansen som håpet på Keisuke Honda, vil bli skuffet. Spilleren skal befinne seg i Japan - ikke London.

12.37: Sebastian Bassong er siste spiller som blir lenket til QPR.

12.30: Lassana Diarras overgang til Tottenham skal ha strandet på grunn av spillerens lønnskrav. Partene er altfor langt fra hverandre.

12.17: BBC-journalist Dan Roan melder at Joe Cole nå har hatt en medisinsk test hos Lille.

12.16: Sky Sports melder nå at Bolton nå er veldig nær å komme til enighet med Liverpool om en sum for David N'Gog.

12.15: Valencia-spiller Vicente var for noen år siden koblet til mange store klubber. Nå er han nær en signering for Brighton.

12.14: Moa har fått ny lagkamerat. Hannover har kjøpt midtbanespilleren Daniel Royer for en ukjent sum.

12.07: Spillersiden til Mario Balotelli på Manchester City sin offisielle hjemmeside er nede. Hva kan det bety, mon tro? Mange kvalitetsnyheter ute og går nå.

12.06: BREAKING: Sky Sports reporter avviser at noen har gått bakveien inn på treningsfeltet til Tottenham. Dette var altså bare en spøk fra Huddlestone og Rose.

12.05:Overganger som sannsynligvis blir gjennomført: Arsenal vil hente Per Mertesacker og Andre Santos. Tottenham nærmer seg Scott Parker. Shaun Wright-Phillips vil gå til QPR, og kan få følge av Craig Bellamy. Owen Hargreaves er snart klar for Manchester City. Yossi Benayoun, David N'Gog, Peter Crouch, Gary Cahill og Joe Cole er blant de spillerne som fort kan finne seg nye klubber.

12.00: TOLV TIMER IGJEN! Mange overganger er i startfasen, men lite krutt foreløpig. Vi benytter anledningen til å levere denne historien, som en leser har tipset oss om: Brighton-spiller la fliser på taket til Steven Gerrard.

11.58: Fulham, Blackburn og Everton er alle interessert i André-Pierre Gignac. Spissen er i England, ifølge L'Equipe.

11.54: Sky Sports melder at Aston Villa har meldt seg inn i kampen om Joe Cole.

11.50: Tro det eller ei, Owen Hargreaves har passert den medisinske testen hos Manchester City. Overgangen forventes å fullføres i løpet av dagen.

11.47: Liverpool har ikke fulgt opp sin interesse for Craig Bellamy. Heller ikke Spurs viser stor interesse og QPR er nå favoritten.

11.43: Rykter i Frankrike sier at Liverpool vil ha førsterett på Eden Hazard, som en del av overgangen til Joe Cole.

11.35: Telegraph hevder at Chelsea skal faktisk ha kommet med et bud på Frank Ribery, men at det ble avvist av Bayern München. Også sterke rykter om at Chelsea har fått et bud på Kevin De Bruyne avvist.

11.27: Virker som spillerne har det morsomt i dag også. Se hva Tottenham-spillerne Danny Rose og Tom Huddlestone skriver på Twitter her:

11.19: Wigan har fått et bud akseptert på Celtics Shaun Maloney.

11.17: Sunderland håper å sikre seg Wolfsburgs angriper Patrisk Helmes. Spissen har trukket seg fra Wolfsburgs trening.

11.12: Sky Sports melder at QPR har meldt seg på i kampen om Craig Bellamy. Spilleren skal være i forhandlinger med flere klubber.

11.09: Bolton-manager Owen Coyle håper David N'Gog kommer til Bolton: «Han er en veldig god spiller og en jeg har beundret lenge. Vi får vente å se hva som skjer i dag», forteller Coyle.

11.07: Noen overganger som skal være fullført utenfor England: Eljero Elia har gått til Juventus, Michael Bradley til Chievo og Diego Lugano til PSG.

11.05: Nevnte så vidt Joe Harts reaksjon til at Owen Hargreaves er på vei til Manchester City. Hans hele uttalelse skal ha vært: «Unnskyld? Er han? Wowzers. Hvor kom det fra? Seriøst?». Det var altså flere som ikke så den komme.

11.03: Tyrkiske klubber ser til England. Galatasaray og Trabzonspor er interessert i å hente William Gallas, og Galatasaray vurderer også å by på Asamoah Gyan.

11.01: Yossi Benayoun er definitivt på vei ut, men Chelsea er også villige til å gi slipp på midstopper Alex og Florent Malouda, hvis riktig bud skulle tikke inn.

11.00: Det ryktes at Keisuke Honda er på vei til Arsenal.

10.54: Tottenhams Wilson Palacios er veldig nærme en overgang til nettopp Stoke. Overgangen er kun forsinket fordi Tottenham vil se hvem de får inn.

10.50: Mye skjer i Stoke i dag. Nå har klubben bekreftet til BBC at Nicklas Bendtner sin far er i klubbens lokaler for å forhandle. Klubben avviser imidlertid at de har kommet med et bud på Cameron Jerome. De har ikke tatt kontakt med verken Birmingham eller spilleren selv.

10.46: Aston Villa forventer å signere Alan Hutton fra Tottenham for å erstatte Luke Young.

10.38: Newcastle håper på sikre seg Frederico Macheda på et sesonglangt. Spissen var på utlån i Sampdoria i fjor og klinket til med 14 kamper - null mål.

10.30: Yossi Benayoun på Twitter: «Waiting for connection flight». Bruk den informasjonen som dere vil.

10.26: Nile Ranger er på vei fra Newcastle til Birmingham.

10.24: De fleste er overrasket over at Owen Hargreaves mest sannsynlig skriver under for Manchester City. Da keeper Joe Hart hørt om om overgangen, svarte han: «wowsers».

10.20: Twentes spiss Brian Ruiz skal være i Fulham for en medisinsk sjekk.

10.16: Dette kommer til å skje ofte i dag. Birmingham avviser at har blitt enige om overgangssum for Scott Dann og Cameron Jerome med henholdsvis Blackburn og Stoke. Ifølge BBC, har en kilde uttalt at det ikke har kommet bud på spillerne - ennå.

10.11: Fenerbaches venstreback Santos skal ha blitt enig med Arsenal om de personlige betingelsene og hatt sin medisinske sjekk. Det samme skal være tilfellet med Per Mertesacker, men avtalene er ikke bekreftet. Det ser uansett ut til at Arsene Wenger forsterker forsvarsrekken.

10.10: Newcastle håper på at Papiss Demba Cisse blir deres siste signering i sommer. Klubben skal ha kommet med et bud på 11 millioner pund.

10.09: Tottenhams Roman Pavljutsjenko har uttalt at Sunderland er interessert i ham. Det har vært snakk om et utlån, men ingenting har blitt klart.

10.04: Phil McNulty i BBC melder at Arsenal har forespurt om Mikel Arteta, og at Marouane Fellaini også er på radaren.

10.02: Chelsea skal ha kommet med et bud på midtbanespiller Kevin de Bruyne.

09:59: Flere rykter om at Nicklas Bendtner er på vei til Stoke. Hans far skal ha blitt sett på Stokes treningsfelt. Det er bare å forvente at det blir mange slike «spottings» i løpet av dagen.

09.55: Sky Sports melder at Blackburn har blitt enig med Birmingham om en overgangssum for Scott Dann.

09.53: Evertons spiss Jermaine Beckford forventer å bli i klubben, til tross for interesse fra Southampton. Yakubu ser også ut til å bli i Everton.

09.48: Flere klubber skal være interessert i å låne Liverpools John Flanagan, etter at man foretrekker Glen Johnson eller Martin Kelly på høyrebacken.

09.45: Fransk media sier at Joe Cole sin låneavtale til Lille er nærmest komplett, men Tottenham og QPR er fortsatt interesserte.

09.42: Tottenham håper å inkludere Sebastian Bassong som en del av overgangen for Boltons Gary Cahill.

09.39: En leser tipser oss om at Crystal Palace vil komme med et forbedret bud på Sogndals Even Hovland.

09.38: Shaun Maloney er på vei fra Celtic til Wigan.

09.35: Harry Redknapp sier også til Sky at de forventer at en overgang for Scott Parker vil bli gjennomført i dag. De håper også at Gary Cahill kan komme inn portene.

Dette melder de noe mer upålitelige engelske avisene i morgentimene i dag:
Chelsea skal ha lagt inn et bud på 30 millioner pund for Frank Ribery (The Sun).

Chelsea har blitt enig med Porto om en overgang for Alvaro Pereira for 20 millioner pund (Daily Mirror).

Arsenal forbereder et bud på 25 millioner pund for midtbaneankeret Yann M'Vila (Goal.com).

Napolis Marek Hamsik kan være på Arsene Wengers ønskeliste som erstatter for Fabregas og Nasri (Caught Offside)

Wenger skal også være interessert i Evertons Mikel Arteta og Marouane Fellaini (Daily Mirror).

Tottenham skal nå være favoritter til å sikre seg Gary Cahill (Daily Mirror)

Det ser ut til at Lassana Diarra dropper Tottenham og heller går på et sesonglangt lån til AC Milan (talkSPORT)

Tottenham og Fulham skal følge med på hva som skjer med Inters Sully Muntari (Caught Offside)

Fulham har blitt enig med Twente om Bryan Ruiz og skal ha signert spiss Andre Pierre Gignac på et lån (Daily Mail)

Stoke kan prøve seg på David N'Gog hvis de ikke lykkes med å signere Peter Crouch (Daily Mirror)

Liverpool ryktes å planlegge et bud på Tottenham-duo Vedran Corluka og Niko Kranjcar (Caught Offside)

Kenny Dalglish er forberedt på å slippe Raul Meireles i en byttehandel, men bare hvis Daniel Sturridge går andre vei (Metro)

QPR-manager Neil Warnock prøver seg på en 10 millioner pund-handel for midtstopper Anton Ferdinand og ving Shaun Wright-Phillips (The Sun)

Wigan skal være nærme å signere Jean Beausejour fra Birmingham for 3,5 millioner pund (Daily Mirror)

Det ryktes at Blackburn er favoritter til å signere Scott Dann (talkSPORT)

09.11: Sky Sports melder at Stoke har blitt enig med Birmingham om en overgang for Cameron Jerome.

09.08: Ifølge journalist i pålitelige Telegraph Jeremy Wilson, har Harry Redknapp uttalt følgende: «Luka Modric blir, noe som er flott. Det skjer ikke noe der - en million prosent sikkert». Ser ut som Modric blir i Tottenham. Det som ihvertfall er en million sikkert, er at vi får et definitivt svar klokken ett i natt.

09.05: Det er selvfølgelig litt rolig så tidlig på dagen. Mens vi venter på litt action, kan dere kikke på denne videoen om ... flipperspill? ... som en leser har sendt oss. Den er svært underholdende!

08.35: Sky Sports melder at Manchester Citys Shaun Wright-Phillips snart er klar for QPR.

08.24: Arsenal har nettopp publisert et intervju med Chu Young Park.

08.20: Arsenal har skaffet seg Chu Young Park fra Monaco, og er dessuten i ferd med å sikre seg Per Mertesacker og Andre Santos. Flere kan det bli, ifølge engelske aviser. Fulham skal være enig med Twente om en overgangssum på 10,6 millioner pund for Bryan Ruiz.

08.20: Sebastian Coates ble klar for Liverpool sent tirsdag kveld. Andre overganger som ble fullført tirsdag: Wigan sikret seg Albert Crusat fra Almeria, den tidligere Fulham-spilleren Papa Bouba Diop signerte for West Ham, Rob Elliott for Newcastle, som også kjøpte Davide Santon fra Inter. Arsenal solgte Armand Traore til QPR, mens Swansea hentet keeperen Gerhard Tremmel.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken