Gå til sidens hovedinnhold

Solhus vurderer V5-sjansene

Atle Solhus har minst to V5-hester han mener må med på alle bonger. Her kan du lese hans vurderinger.

Her kommer Nettavisens V5-tips til Leangen.

7 Smooth Criminal (5. løp/V5-4) måtte nøye seg med femteplass sist etter å ha blitt annen fire ganger på rad, men klatringen ned på premielisten skal ikke indikere formsvikt.

- Nei, jeg tror ikke det selv om han er blitt holdt i gang veldig lenge nå. Løpet sist er bare å glemme, for da ble svært mye feil. Han er god fra start og bør komme seg raskt av gårde fra sitt fine springspor, men at han klarer å trave forbi en feilfri Prince Platini, kan jeg ikke garantere. Jeg har inntrykk av at varmblodsløp med lignende proposisjoner ikke sjelden vinnes av en strekhest, og Prince Platini, som jeg har kjørt flere ganger, er etter min mening god nok til å holde unna helt inn. Visst skal Smooth Criminal med på alle bonger, men han må for all del ikke bankertippes, sier Atle Solhus.

10 Alm Aragon (6. løp/V5-5) vant et V75-løp på fine 1.25,2a/1640 meter sist og var god selv om han ble servert et nydelig løp av Atle Solhus.

- Ja, han var bra og viste seg klart forbedret fra gangen før. Jeg håper han har gått ytterligere fremover med det løpet i kroppen. Før mente jeg at mellomdistanse var en klar fordel for ham, men etter prestasjonen sist er jeg kanskje blitt litt usikker. Jeg vil si det slik at mandagens distanse iallfall ikke er noen ulempe. Og det er en interessant oppgave med tanke på at favoritten Slått Eld har galoppert i sine tre seneste starter og muligens ikke er i toppform. Men Alm Aragon møter også tre gode hester i form av Sterkrun, Aunpål og Amor Troll, så selv om Slått Eld skulle rote seg bort, er ikke min hest noen klink vinner. Men jeg håper det beste selvfølgelig, og jeg synes at Alm Aragon hører hjemme på alle bonger, sier Atle Solhus.

Solhus om sine øvrige oppsitt

- 10 Contio (1. løp) har vært bra i en lokalkjøring og kan kjempe langt fremme. Et klart trippelbud.

- 4 Romfo Donna (2. løp/V5-1) har bra kapasitet, men står helt feil til grunnlagsmessig. Premie vil være kjempebra.

- 11 Kong Kristian (3. løp/V5-2) har bra kapasitet, men er usikker. Outsider.

- 1 Creek’s Temtation (4. løp/V5.-3) vil jeg prøve å lede helt inn med. Jeg blir ikke veldig overrasket hvis vi klarer det. Han var bra sist, men møter litt tøffere motstand nå.

- 11 Lille Jon (7. løp) holder fin form og er trippelaktuell.

- 2 Synjo Symphony (8. løp) kjenner jeg ikke noe til.

- 6 Rainborn (9. løp) er uferdig, men viser fremgang. Ikke helt umulig at han er blant de tre fremste, avslutter Atle Solhus.

Kilde: rikstoto.no

HTML EMBED
NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


>> Les mer på Nettavisens travmagasin
Reklame

Slik forvandler du mobilen til et kraftig varmekamera