RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Digitalsport (Digitalsport)

Solli i RBK-drakt

Sist oppdatert:
Her er bildet som får Brann-fansen til å gremmes.

(iBergen.no) Bildet er tatt på dagens Rosenborg-trening under Gran Canarias palmer. Den tidligere Rosenborg-spilleren er på sydenferie sammen med sin Brann-kollega Eirik Bakke, ettersom fjorårets seriemester ikke starter oppkjøringen til 2008-sesongen før i neste uke.

Spilte midtstopper
- Det er ingen dramatikk i dette. Da jeg først var her på ferie, spurte jeg høflig om å få være med. Det er godt å holde seg i form, og også få rørt en ball igjen, sier Solli til adressa.

Og med Rosenborgs mannefall i midtforsvaret tok Jan Gunnar Solli på seg rollen som midtstopper. Ifølge avisen trente Solli hele økten i Rosenborg-utstyr, men var rask med å trekke på seg en rød t-skjorte så snart som treningen var ferdig.

Ikke bekymret
Nestleder i Brannbataljonen i Bergen, Frode Hellebø, frykter ikke Solli-retur til Trøndelag.

- Nei, han er under kontrakt med Brann og det er jo etterhvert blitt vanlig at spillere trener med andre lag når de er på ferie. Jeg tror ikke det ligger noe mer i dette enn at han ville holde seg i form mens han var på ferie, sier Hellebø til ibergen.no

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere