*Nettavisen* Sport.

Solli klar for konkurranse

Jan Gunnar Solli er overhodet ikke bekymret for plassen på laget etter at Rosenborg onsdag kjøpte en ny midtbanestjerne fra Uruguay.

07.07.05 16:06

- Dette er bare positivt. Vi trenger folk som kan styrke laget nå. Så får vi som er her fra før bare skjerpe oss ytterligere, sier en sommerblid Solli til TV 2 Nettavisen. Akkurat nå ferierer han på Quart-festivalen i Kristiansand. Da vi snakket med ham onsdag ettermiddag, slappet han av sammen med RBK-venner i Vidar Riseths båt utenfor sørlandskysten.

Og på tross av en miserabel vårsesong og krise på Lerkendal, er det er optimismen som råder blant RBK-gutta.

- Personlig er jeg født optimist. Alle gutta er innstilt på full skjerping. Seieren mot Tromsø ga oss litt selvtillit, og jeg tror kan garantere en stor høst, sier Jan Gunnar Solli, som vet veldig lite om de nye lagkameratene fra Uruguay: Midtbanespilleren Sebastián Eguren og midtstopperen Alejandro Lago.

Eguren er trolig tiltenkt en plass sentralt på Rosenborgs midtbane, en posisjon Solli har bekledd gjennom store deler av sesongen.

- Jeg har aldri hørt om dem. Men nå er ikke jeg den som er best oppdatert på fotballspillere rundt om i verden, poengterer Solli.

- Hva tror du de kan tilføre laget?

- Vanskelig for meg å si. Men jeg regner med at de er hentet for å heve laget.

- Hvor mange nye fjes tror du møter deg på trening neste uke?

- He-he, det blir vel minst to, da. Men det er mulig at det blir flere. Det blir spennende å se. Jeg ønsker uansett alle velkommen, sier Jan Gunnar Solli.

Her kan du lese hvordan RBK-direktør Rune Bratseth omtaler de to nyervervelsene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag