*Nettavisen* Sport.

Solli tar ikke hele skylden

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)

LERKENDAL (TV 2 Nettavisen): Jan Gunnar Solli vil ikke påta seg skylden for PSVs seiersmål helt og holdent. Men han innrømmer at han burde vært mer oppe i situasjonen.

Det var fire minutter før ordinær tid var over som PSV fikk sitt seiersmål. Det var bare Erik Hoftun av RBK`erne som var våken på et langt oppspill. Han vant duellen mot digre Vennegoor of Hesselink, men ballen havnet hos en totalt umarkert John de Jong på 12-13 meter.

Resten av RBK-forsvaret glemte å markere de Jong og han fikk god tid til å sette inn seiersmålet.

Litt kjeft
- Jeg fikk litt kjeft etterpå at jeg kanskje var den som var nærmest. Men jeg føler likevel ikke at det var min mann. Jeg er tross alt indreløper.

- Men det er klart: Hvis bildene klart og tydelig viser at jeg skulle tatt markeringen, så er jeg veldig ydmyk i forhold til det. Det er litt vanskelig for meg å si noe bombastisk i den ene eller andre retningen.

Krav
- Men jeg stiller så pass sterke krav til meg selv at jeg mener jeg burde vært mer involvert i situasjonen. Jeg burde sett det i forkant, sier Solli til TV 2 Nettavisen.

Han legger til at det aldri er gøy å vite at en har vært delaktig i et baklengsmål.

Solli startet sentralt på midtbanen, men byttet plass med Fredrik Winsnes etter halvspilt førsteomgang.

Litt feig
- Jeg vet egentlig ikke selv hvorfor vi byttet, men jeg hadde vel et par feilpasninger. PSV markerte meg jo helt ut fra start av, og jeg så ingen grunn til å gå helt ned for å hente ballen så lenge jeg hadde en mann i hælene hele veien.

- Jeg følte vel at det gikk ganske bra med en del bra kombinasjoner på venstresiden etter hvert. Men samtidig så føler jeg at jeg ble litt feig også. Og det er ikke vanlig fra min side. Jeg pleier å kunne satse for fullt i alle taklinger. Men i dag ble det litt feil, sier Solli til TV 2 Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.