RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sollied: - De pep ikke mot meg

Sist oppdatert:
- Fansen pep ikke mot meg. De pep fordi vi gjorde et bytte. Men byttet - det var genialt det, sier Club Brugge-trener Trond Sollied til TV 2 Nettavisen.

Natt til søndag sendte NTB ut en melding om at fansen hadde pepet mot Sollied under kampen mot Lierse. Dette fordi klubben gikk glipp av en plass i Champions League.

Feil, sier Sollied.

- Uenig med et bytte
- De pep ikke mot meg. De pep fordi vi gjorde et bytte. Publikum har sine favoritter. Det var ingen som spilte dårlig, men 0-0 på hjemmebane er for dårlig. Derfor gjorde jeg et bytte for å få til en endring på banen. Jeg måtte gjøre noe. Og byttet var genialt det - vi scoret og vant, sier Sollied til TV 2 Nettavisen.

- Så det stemmer ikke at det er misnøye fordi dere røk i Champions League-kvalifiseringen mot Donetsk?

- Vi er selvfølgelig veldig skuffet over at vi ikke nådde gruppespillet, men de som tror at et lag som Brugge kvalifiserer seg til Champions League hvert år, de vet ikke hva som foregår, sier Sollied.

- Laget vi møtte, Donetsk, har for eksempel kjøpt en brasilianer til 15 millioner euro. Det er like mye som hele Brugges budsjett er, forklarer han.

Brugge tok sølv i fjorårets sesong, og gull året før. Etter fire serierunder leder laget den belgiske toppserien med ti poeng. Nå handler det om å vinne tilbake gullet.

- Vi lever jo av serien, så det er det viktigste. Alt annet er en bonus, sier Sollied og tenker på UEFA-cupen og cupen.

Har mistet flere
Det blir imidlertid en tøff kamp mot Anderlecht om gullet.

- Anderlecht har den samme stallen som i fjor, og har i tillegg forsterket med M´Penza. Vi har solgt tre spillere, blant annet Bengt Sæternes, og ikke fått noen inn. I tillegg har gamlekeeperen lagt opp. Men målet er å bli blant de to beste, sier han.

Sollied er nå inne i sin nest siste sesong som Brugge-trener.

TV 2 Nettavisens sider om belgisk fotball (med resultater, tabell og terminliste)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere