Gå til sidens hovedinnhold

Sollied: - Norge er sjanseløse

Brügge-trener Trond Sollied tror ikke Norge kommer til å hevde seg i et eventuelt EM-sluttspill, dersom playoff-hinderet blir forsert.

Mannen som mange ser som den ideelle erstatter når Nils Johan Semb går av som landslagssjef, er ikke nådig mot det Norge har prestert i det siste. Han tror ikke Norge har mye å stille opp med i et eventuelt sluttspill.

Scorer ikke
- Norge er ikke gode nok til å hevde seg i EM. Spillerne er for dårlige og landslaget tør ikke nok. I tillegg sliter vi med å score.

- Det kjedeligste er at vi aldri har fått sett potensialet i dette laget. De spiller med høye skuldre og klarer ikke å ta ut sitt beste, sier Trond Sollied til Adresseavisen.

Mangler
Han mener mye av problemet skyldes dårlig selvtillitt. Dessuten mangler laget klare profiler.

- Alt kan skje dersom spillerne får tilbake den nødvendige selvtilliten. Norge har en sjanse selv om laget ikke har imponert i de siste kampene.

- Vi har flere proffer, men færre profiler enn på 80-tallet. Da hadde vi Hallvar Thoresen, Erik Thorstvedt, Arne Larsen Økland og Rune Bratseth. De var alle stjerner i sine klubber. I dag har vi spillere som ikke spiller fast på sine respektive klubblag, sier Sollied til avisen.

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger