RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sollied: - Norge er sjanseløse

Sist oppdatert:
Brügge-trener Trond Sollied tror ikke Norge kommer til å hevde seg i et eventuelt EM-sluttspill, dersom playoff-hinderet blir forsert.

Mannen som mange ser som den ideelle erstatter når Nils Johan Semb går av som landslagssjef, er ikke nådig mot det Norge har prestert i det siste. Han tror ikke Norge har mye å stille opp med i et eventuelt sluttspill.

Scorer ikke
- Norge er ikke gode nok til å hevde seg i EM. Spillerne er for dårlige og landslaget tør ikke nok. I tillegg sliter vi med å score.

- Det kjedeligste er at vi aldri har fått sett potensialet i dette laget. De spiller med høye skuldre og klarer ikke å ta ut sitt beste, sier Trond Sollied til Adresseavisen.

Mangler
Han mener mye av problemet skyldes dårlig selvtillitt. Dessuten mangler laget klare profiler.

- Alt kan skje dersom spillerne får tilbake den nødvendige selvtilliten. Norge har en sjanse selv om laget ikke har imponert i de siste kampene.

- Vi har flere proffer, men færre profiler enn på 80-tallet. Da hadde vi Hallvar Thoresen, Erik Thorstvedt, Arne Larsen Økland og Rune Bratseth. De var alle stjerner i sine klubber. I dag har vi spillere som ikke spiller fast på sine respektive klubblag, sier Sollied til avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere